NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Event 2012

Op 11, 12 en 13 september organiseert Inter Visual Systems het Control Room Event 2012. Nieuwe oplossingen, diverse seminars en de mogelijkheid volop te netwerken.
U komt toch ook?!

 Aanmelden Control Room Event 2012

Innovation in Control
Het Control Room Event, met als thema ‘Innovation in control’, draait om innovaties die werkplekken die 24 uur per dag, 7 dagen per week bezet worden verder optimaliseren. U ziet de laatste technieken voor de control room, van operations control center, beveiligingsloge en verkeersmanagementcentrale, tot regiekamer en dealingroom.

Er worden video walls getoond, evenals volledig ingerichte operator desks en integratie-oplossingen voor uw systemen. Bent u benieuwd naar de nieuwste toepassingen op het gebied van Traffic, Security & Surveillance, Process Controll & Utilities?
Meld u dan direct aan!

 

Seminarprogramma
Gedurende de dag is er voldoende tijd om de getoonde oplossingen en integraties te proberen en bespreken, maar er wordt tevens een seminarprogramma aangeboden.

     
Klik op de dag van uw keuze voor het dagprogramma


Toegang is beperkt. Bovendien kondigen we snel meer seminars aan. Houdt hiervoor het seminarprogramma op onze website in de gaten! Wilt u het seminar van Guy van Wijmeersch over de control room van de toekomst en de andere seminars bijwonen?
Meld u dan direct aan!

Gratis toegang
Aanmelden is gratis. U bent welkom op dinsdag 11, woensdag 12 of donderdag 13 september. Meerdere dagen komen is natuurlijk ook mogelijk! U wordt in de ochtend ontvangen met een kopje koffie of thee, lunch is inbegrepen en we eindigen met een uitgebreide netwerkborrel met hapjes en drankjes!

Het adres is Ratio 1, 6921 RW Duiven.
U vindt ons ook op Google Maps of kijk op onze website voor een korte routebeschrijving. Kijk ook eens op de diverse social media naar informatie over ons event.

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over Control Room Systems of het Control Room Event 2012? Onze Sales Consultants Maikel Derksen en Ferry Ditewig (026-3196969) staan u graag te woord.

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »