NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De Nieuwe Generatie Uitkijkcentrale

Over het seminar
De Nieuwe Generatie Uitkijkcentrale
In opdracht van het Centrum voor Innovatie en Veiligheid werkt TNO aan het project Nieuwe generatie uitkijkcentrale. Caroline Schilder licht in dit seminar deze ontwikkleing toe. Hierbij gaat zij onder andere in op hoe cameratoezicht efficiënter en effectiever uitgevoerd kan worden door met behulp van de interface op verschillende taakniveau’s te ondersteunen. Hoe kan een operator een verdachte die hij via zijn camera’s volgt minder snel kwijt raken en hoe kan de operator beter worden ondersteund in zijn situational awareness?


Dit seminar vindt plaats op donderdag 13 september. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de donderdag!


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Ir. Caroline Schilder ~ Consultant Control Organisations
Caroline Schilder heeft aan de TU Delft Industrieel Ontwerpen gestudeerd en daarna een aantal vakken van de studie Psychologie (VU Amsterdam) gevolgd. Inmiddels heeft zij 12 jaar ervaring met adviseren bij control organisations en control rooms. Deze ervaring omvat onder andere werklastmetingen, bemensingsplannen, taakuitvoerings-concepten en het maken van user interface- en ruimte-inrichtingsontwerpen met bijbehorend Functioneel Programma van Eisen. Voor de Verkeerscentrales heeft ze onder andere het ontwerp voor de uniforme werkplek gemaakt. Daarnaast maakte het ontwerp voor een landelijke Mens Machine Interface voor de bediening van bruggen en sluizen van RWS onderdeel uit van haar projecten. 

 

Over het bedrijf
TNO
TNO is een onafhankelijke innovatie-organisatie. We verbinden mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.
 

Met ruim 4000 professionals werkt TNO aan toepasbare kennis en oplossingen op het gebied van 7 thema’s: Gezond leven, Industriële innovatie, Energie, Mobiliteit, Gebouwde omgeving, Informatiemaatschappij en Integrale veiligheid. 

 

Terug naar het totaaloverzicht  |  Dinsdag 11 sept  |  Woensdag 12 sept  |  Donderdag 13 sept

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »