NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Efficiency in Control; the Next Step

Over het seminar
Efficiency in Control, the Next Step
In een steeds snellere maatschappij waarin bovendien de stroom aan informatie die verwerkt moet worden voortdurend verder groeit, wordt de handelingssnelheid en daadkracht van de Control Room verder op de proef gesteld. Hoe kan de synergie tussen de actuele kennis bij de operators in de Control Room en de daadkracht van de executives daarbuiten verder vergroot worden? Hierop zal Harry Witlox, Project Manager Control Room Systems van Inter Visual Systems verder ingaan.


Dit seminar vindt plaats op dinsdag 11en woensdag 12 september vanaf 11:30 uur en donderdag 13 september vanaf 13:00 uur plaats. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan voor één van deze dagen!


[aanmeldien is niet meer mogelijk

Over de spreker
Harry Witlox ~ Project Manager Control Room Systems
Harry Witlox geeft leiding aan een multidiciplinair team van ingenieurs, technici en installateurs gespecialiseerd in AV-gerelateerde projecten met als focus projecten in het control room segment. Harry is hierbij verantwoordelijk voor ontwerp, engineering en realisatie van totaaloplossingen, met name met Barco Control Room-producten en AMX touch panel systemen.
Harry is sinds 1984 werkzaam bij Inter Visual systems en is o.a. de ontwerper van het Inter Dynamic Desktop System (iDDS) en het Inter Multinfunctioneel Aanraak Paneel (iMAP). 

 

Over het bedrijf
Inter Visual Systems ~ Business Unit Control Room Systems
Inter Visual Systems is een system integrator van audio, video en bediening. Met een team van specialisten, gefocust op oplossingen voor in de meldkamer of control room, bezit onze business unit Control Room Systems expertise op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening, de integratie van apparatuur en het leveren van oplossingen voor 24/7 gebruik. Zij hebben kennis van toepassing in diverse marktsegmenten waaronder traffic, surveillance, security, process control, utilities, datanetwerking en simulation. Bovendien is Inter Visual Systems met haar service team in staat de maatwerkoplossingen die het levert proactief te beheren, conform een Service Level Agreement of SLA, variërend van kantooruren tot 24/7.

 

Terug naar het totaaloverzicht  |  Dinsdag 11 sept  |  Woensdag 12 sept  |  Donderdag 13 sept

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »