NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ergonomische aspecten van touchscreens in de control room

Over het seminar
Ergonomische aspecten van touchscreens in de control room
In dit seminar gaat Niels de Groot van ErgoS in op de verschillende mogelijkheden en toepassingen op het gebied van touchscreens en touch panels in de Control Room. Hij gaat hierbij in op praktische toepassingen uit het verleden, de stand der techniek van het heden en wat de opkomst van smartphones, tablets en interactieve touchscreens en whiteboards hiermee te maken hebben. Verder slaat hij een brug van die hedendaagse praktijk naar de ontwikkelingen in de toekomst: welke innovaties staan ons nog te wachten en hoe kunnen we hier nu al rekening mee houden of van profiteren.


Dit seminar vindt plaats op dinsdagmiddag 11 september van 13:00 uur tot 13:30 uur.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de dinsdag.

Over de spreker
ir. Niels de Groot Eur.Erg. ~ Senior Ergonomist / Human Factors Engineer
Niels de Groot studeerde werktuigbouwkunde en maatschappijwetenschappen aan de Universiteit Twente. Hij is afgestudeerd bij de vakgroep Ergonomie, waar hij aansluitend werkte als onderwijsmedewerker. Sinds 1993 werkt Niels bij ErgoS. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn industriële ergonomie, regelkamers en mens-computer interactie.

Niels de Groot is geregistreerd Europees ergonoom (Eur.Erg.) en is als senior ergonoom betrokken bij projecten op het gebied van industriële engineering voor o.a. de procesindustrie, (up-stream en down-stream installaties), energie-opwekking en utiliteiten en de verkeersleiding in de scheepvaart. Hij heeft ervaring in Control Room design voor zowel on-shore als off-shore productie-faciliteiten en de geautomatiseerde beveiliging alsook enkele studies op het gebied van alarmmanagement in de procesindustrie. Tussen 2004 en 2011 was Niels voorzitter van de beroepsvereniging Register ergonomen Nederland (ReN).

 

Over het bedrijf
ErgoS
ErgoS Engineering & Ergonomics integreert ergonomie expertise in ontwerpprojecten. ErgoS adviseert bij ontwerp van productielijnen, software, processupervisie en meldkamers en heeft een jarenlange praktijkervaring in met name de segmenten procesindustrie, energiebedrijven, fabricage, ICT en gezondheidszorg. Met hun uitgebreide ergonomie bibliotheek zijn zij in staat snel passende antwoorden op uiteenlopende ergonomievragen te geven. De specialiteiten van ErgoS zijn onder andere het integraal ontwerpen van meet- en regelkamers, maritieme toepassingen, analyse van werksituaties en de mens-computer interactie (HCI). 

 

Terug naar het totaaloverzicht  |  Dinsdag 11 sept  |  Woensdag 12 sept  |  Donderdag 13 sept

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »