NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De Invloed van Licht op 24/7 Omgevingen

Over het seminar
De kracht van licht op gezondheid en productiviteit in de 24/7 werkomgeving
Door optimalisatie van productieprocessen en de verantwoordelijkheden van operationele medewerkers zijn de afgelopen jaren de consequenties van menselijke fouten steeds groter geworden. Dit zien we terug in zowel de industrie als bij vervoersbedrijven, maar ook bij bijvoorbeeld energiebedrijven of de surveillance branche. Intelligente systemen in de Control Room zorgen echter ook voor een afname van toezichthoudend en sturend personeel in de meldkamers. Het enige single-point-of-failure dat overblijft is de mens zelf!
In dit seminar gaat Christiaan Rense van MediluX in op de mogelijkheden om hier een optimale werkomgeving voor te creëren door toepassing van verschillende soorten kunstlicht. Door de concentratie en alertheid te verhogen kan de Control Room efficiënter toezicht houden en sneller reageren met minder kans op menselijke fouten. Bovendien vraagt de continue ontwikkeling van beeldschermtechnologieën om aanpassingen in de werkomgeving. Daarnaast gaat Christiaan in op de invloed en gevolgen van werken in continudiensten. Een niet te onderschatten factor in het functioneren van operators in de 24/7 Control Room.

Dit seminar vindt plaats op woensdag 12 september vanaf 10:00 uur.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor de woensdag!

 
[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Christiaan Rense ing. ~ Managing Director
Christiaan Rense is sinds 1997 directeur bij MediluX. Hij richt zich hierbij op de resultaten die behaald kunnen worden door het juiste licht toe te passen in uiteenlopende omgevingen. Denk hierbij aan de positieve invloed op het welzijn (tevredenheid) en welbevinden (gezondheid) van de werkende mens. Christiaan heeft inmddels ruim 20 jaar ervaring ‘in het licht’. Hij bezette diverse (leidinggevende) posities bij adviesbureau’s en andere ‘lichtbedrijven’ waarbij hij zich richtte op het helpen van bedrijven koopgedrag, ziekteverzuim en productiviteit verder te vebeteren door middel van licht

 

Over het bedrijf
MediluX
MediluX is in 1994 opgericht door deskundigen uit de gezondheidszorg en de lichtindustrie die zich hebben gespecialiseerd in het toepassen van intelligent licht.
Licht, en de invloed van haar facetten en kleurschakeringen op de kwaliteit van leven op aarde is al geruime tijd een belangrijk wetenschappelijk onderzoeksgebied. MediluX is nauw betrokken bij dit onderzoek en de hieruit voortvloeiende onderzoeken naar de toepassing van intelligent licht, met name voor mensen die nadelige gevolgen ondervinden van onvoldoende kwaliteit van (dag)licht. Door deze betrokkenheid en haar jarenlange praktische ervaring is MediluX in staat gebleken diverse praktijkgerichte toepassingen voor verschillende doelgroepen te ontwikkelen.

  

Terug naar het totaaloverzicht  |  Dinsdag 11 sept  |  Woensdag 12 sept  |  Donderdag 13 sept

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »