NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Een efficiënte Gebruikers Interface is niet triviaal!

Over het seminar
Nieuwe software voor uw Control Room? Een efficiënte Gebruikers Interface is niet triviaal!
In Control Rooms met veel onderliggende subsystemen worden vaak overkoepelende systemen toegepast. Dit betekent dat het overkoepelende systeem moet voorzien in interfaces met alle onderliggende subsystemen. In de loop van de tijd groeit zo’n overkoepelend systeem door aanvullende modules en interfaces met nieuwe subsystemen. Bij aanschaf koopt u een systeem dat veel meer kan dan u nodig heeft. Hoe zorgt u er nu voor dat het systeem precies past op uw organisatie? Hierop gaat Jan Legters van vhp Ergonomie in tijdens het seminar 'Nieuwe software voor uw control room, een efficiënte gebruikers interface is niet triviaal'.

            Dit seminar vindt plaats op dinsdag 11 september vanaf 14:00 uur. 
            Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de dinsdag!

Over de spreker
ir. Jan Legters ~ Senior Consultant en Manager Groep Meld- en Controlekamers
Jan maakte in de jaren ’90 kennis met controlekamers bij Corus, toen nog Hoogovens. In de periode 1999-2007 heeft Jan als senior adviseur van een landelijke arbodienst een rijke advieservaring opgebouwd rondom het realiseren van betere werkomstandigheden, efficiëntere productiemethoden en doelmatig beleid. Vanaf 2007 werkt hij bij vhp en richt hij zich weer op meld- en controlekamers. In projecten heeft hij onder andere gewerkt aan verkeerscentrales voor RWS en Havenbedrijf Rotterdam, aan Security meldkamers voor grote bedrijven en financiële instellingen en aan Controlekamers voor Defensie en Waterschappen. Vanaf 2011 is hij manager van de groep Meld- en controlekamers.
 

Over het bedrijf
vhp ergonomie
vhp ergonomie is één van de weinige specialistische ergonomie adviesbureaus in Nederland die de hele breedte van het vakgebied ergonomie aanbiedt. Eén van de specialismen van vhp is de ergonomie van meld- en controlekamers. vhp adviseert over de werkorganisatie zoals werklast en taakverdeling, over de ICT zoals efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, en over de inrichting van de meld- en controlekamer. De missie van vhp is bedrijven duurzaam tot topprestaties te brengen. 

 

Terug naar het totaaloverzicht  |  Dinsdag 11 sept  |  Woensdag 12 sept  |  Donderdag 13 sept

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »