NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Event 2014

De ontwikkelingen op het gebied van visualisatie en automatisering in de control room volgen elkaar razendsnel op. Daarom wordt er ook dit jaar weer een Control Room Event georganiseerd door Inter Visual Systems. Het Control Room Event 2014 vindt plaats op 2 tot en met 6 juni 2014.

Your Business in Control
oplossingen in de IT en audiovisuele industrie blijven doorontwikkeld worden. Ook dit jaar hopen we u een aantal innovatieve oplossingen te kunnen laten zien. Sommigen om u als bezoeker een gevoel te geven in welke richting die ontwikkelingen plaatsvinden. Maar dit jaar is er meer dan ooit ruimte voor toepasbare innovaties. "Your Business in Control" is het thema waarmee we bedrijfsprocessen centraal stellen en bekijken hoe een efficiënte control room kan bijdragen in het verder optimaliseren van deze processen.

Een week lang demo's
Gedurende het control room event worden er diverse systemen en oplossingen gedemonstreerd. Houd onze website in de gaten voor een update

              
Geïntegreerde bediening Een complete cockpit Overview oplossingen

 

3 dagen vol seminars
Van dinsdag tot en met donderdag is er overdag een uitgebreid seminarprogramma. Hierover volgt snel meer informatie.

 

 

 

dinsdag woensdag donderdag
Houd deze website in de gaten voor updates rondom het seminarprogramma.

 

Netwerken met specialisten
Aansluitend  en tussendoor is er natuurlijk gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met alle aanwezigen, waaronder de sprekers die een seminar geven en de meldkamer specialisten van Inter Visual Systems en alle andere gasten.

Daarnaast is er op maandag en vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur de gelegenheid om uitgebreid met één van onze specialisten bij te praten. Meld u hiervoor via de onderstaande aanmeldknop aan voor de maandag of de vrijdag en geef onder vermelding van 'persoonlijke afspraak' in het opmerkingenveld eventueel uw wensen aan. Indien nodig wordt u teruggebeld.

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de opzet van het Control Room Event of wilt u noviteiten aanmelden om deze te tonen tijdens het Control Room Event? Dan kunt u contact opnemen met Chris Ketelaar of Maikel Derksen. Op Twitter vindt u meer informatie middels de hashtag: #CRE14 of via @intervisualsys.

Control Room Systems  |  Ons team  |  Onze visie  |  CRE14

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »