NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Case studies in traffic supervision: presenting CCTV images

Over het seminar
Case studies in traffic supervision: presenting CCTV images
CCTV beelden worden meer en meer gebruikt, niet alleen voor beveiliging/handhaving, maar ook in andere sectoren als industrie, zorg en verkeer. Richtlijnen voor het toepassen van CCTV beelden zijn schaars en vaak matig of niet onderbouwd. Een onderzoeksproject is gestart om richtlijnen in kaart te brengen, aan te vullen en te voorzien van onderbouwing. Als onderdeel van dit onderzoeksproject zijn casestudies gedaan bij onder andere bedieningsruimtes van tunnels (Westerscheldetunnel / Leidscherijntunnel) om lering uit de praktijk te trekken. Tijdens dit onderzoek is gekeken naar het gebruik van CCTV beelden bij de taken van de operator.

Dit seminar vindt plaats op woensdag. Wilt u dit seminar bijwonen?
Meld u dan aan voor de donderdag via onderstaande aanmeldknop!


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
ir. drs. Renske Landman ~ Human Factors Engineer
Renske begon haar studie Industrieel Ontwerpen op de Universiteit Twente vanwege haar interesse in het ontwerpen voor gebruikers. Door de studie werd haar interesse in menselijk gedrag gewekt, dus besloot ze na haar afstuderen om ook Psychologie te gaan studeren. Ondertussen begon Renske in 2008 haar werk bij ErgoS. Na haar afstudeerscriptie voor de master Psychologie bij het bedrijf T-Xchange, kon ze een jaar later haar aandacht volledig op ErgoS richten. Haar interesses liggen bij cognitieve psychologie, graphics design, mens-computer interactie, controlekamer ontwerp en onderzoek.

Renske is als Human Factors Engineer betrokken bij diverse projecten in de procesindustrie en op het gebied van verkeer (weg/water). Daarnaast is ze betrokken bij onderzoeken naar o.a. de mentale belasting van autobestuurders en CCTV beelden

 

Over de organisatie
ErgoS
ErgoS Human Factors Engineering integreert ergonomie expertise in ontwerpprojecten. ErgoS adviseert bij ontwerp van productielijnen, software, processupervisie en meldkamers en heeft een jarenlange praktijkervaring in met name de procesindustrie, energiesector, fabricage, ICT en maritieme sector. De specialiteiten van ErgoS zijn onder andere het integraal ontwerpen van meet- en regelkamers, maritieme toepassingen, analyse van werksituaties en de mens-computer interactie (HCI).

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »