NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De regiekamer in de praktijk

Over het seminar
De regiekamer in de praktijk - Waarom Waterschap Vallei & Veluwe kiest voor centrale regievoering
In dit seminar gaat Marco Mons in op wat Waterschap Vallei & Veluwe verstaat onder centrale procesregie en wat het betekent om niet alleen systemen maar ook bepaalde bedrijfsprocessen te centraliseren. Centrale procesregie betekent namelijk meer dan alleen centrale sturing. Marco gaat hierbij onder andere in op de keuzes die gemaakt moesten worden en hoe deze door het Waterschap zijn ingevuld. Wat is de beoogde meerwaarde van een centrale regiekamer en wat levert het uiteindelijk op?


Dit seminar vindt plaats op dinsdag 3 juni. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de dinsdag.


[aanmelden is niet meer mogelijk]
 

Over de spreker
Marco Mons ~ Procesregisseur (hoofd centrale regie)
Marco Mons werkt als procesregisseur en is inmiddels ruim 24 jaar werkzaam bij Waterschap Vallei & Veluwe. Hij is als scheepswerktuigkundige opgeleid en na vijf jaar ervaring in de scheepvaart als monteur begonnen bij het waterschap waar hij zich al snel ontwikkelde tot zuiveringstechnicus.

Na het volgen van nagenoeg alle relevante opleidingen over de techniek van het zuiveren van afvalwater en diverse managementopleidingen voor technici is hij doorgegroeid tot bedrijfsleider (van één zuiveringsinstallatie) en teamleider (van vier zuiveringsinstallaties). Inmiddels is Marco ruim 3 jaar procesregisseur en als hoofd van de centrale regiekamer eindverantwoordelijk voor 16 zuiveringsinstallaties.

Over de klant
Waterschap Vallei & Veluwe
Waterschap Vallei & Veluwe is ontstaan uit een fusie tussen de waterschappen Vallei & Eem en Veluwe en zorgt voor veilige dijken, schoon en voldoende oppervlaktewater en gezuiverd afvalwater in het gebied tussen IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en Randmeren. Het bundelen en centraliseren van de regievoering, waarvoor Inter Visual Systems de meldkamer inrichtte, leverde de beoogde voordelen op, zowel binnen het Waterschap als in de fase van de fusie. 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juniWoensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »