NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De UWW als landelijke standaard

Over het seminar
De Uniforme Wegverkeersleider Werkplek als landelijke standaard:
Een blik op de visie van Rijkswaterstaat

In haar taak om vlot en veilig verkeer over de Nederlandse wegen mogelijk te maken, heeft Rijkswaterstaat een visie ontwikkeld die beschrijft hoe het verkeer zo efficiënt mogelijk gemanaged kan worden. Binnen die visie is men tot de uitwerking van een Uniforme Wegverkeersleider Werkplek gekomen.

In dit seminar legt Joost Bouchier van Rijkswaterstaat uit wat de aandachtspunten van deze visie zijn en wat die betekenen voor de werkplek. Hij gaat hierbij in op de combinatie van de verschillende elementen (desk, visualisatie, bedien- en presentatiesysteem, bedienpaneel en hulpmiddelen). Daarnaast laat hij zien wat deze visie, die zich heeft ontwikkeld tot ‘landelijke standaard’, betekent voor het operationeel verkeersmanagement in de dagelijkse praktijk.
 

Dit seminar vindt plaats op woensdag. Wilt u dit seminar bijwonen?
Meld u dan aan voor de woensdag via onderstaande aanmeldknop!


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Joost Bouchier ~ Functioneel beheerder van de Uniforme Werkplek Wegverkeersleider
Joost Bouchier is functioneel beheerder van de Uniforme Werkplek Wegverkeersleider. Als functioneel beheerder verbindt de verkeer- en watermanagement operatie als gebruiker met de Centrale informatievoorziening bij Rijkswaterstaat als leverancier om te zorgen voor bruikbare, werkbare en betaalbare informatievoorziening.

Daarnaast toetst Functioneel beheer wensen en oplossingen zodat ze landelijk toepasbaar kunnen worden. Zij helpen gebruikers in centrales en op de (vaar)weg bij het articuleren en prioriteren van de vraag. Zij formuleren de eisen en bewaken tijdens het gehele realisatieproces dat voldaan gaat worden aan de eisen door valideren, toetsen en testen. Bovendien ondersteunt functioneel beheer de gebruikersorganisatie bij implementatie en tijdens gebruik (procesverandering, procedures, acceptatie, opleiding).

 

 

Over de organisatie
Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Om mensen en goederen vlot en veilig hun bestemming te laten bereiken, werkt Rijkswaterstaat dagelijks aan wegen en vaarwegen. Zij leggen rijstroken, bruggen, viaducten en tunnels aan en onderhouden de bestaande infrastructuur. Verkeersleiders en (vaar)weginspecteurs leiden met behulp van camera’s, verkeerslichten en flexibele snelheidsaanduidingen het verkeer in goede banen.
 
In samenwerking met Inter Visual Systems heeft Rijkswaterstaat met de inrichting van haar verkeerscentrales een landelijke standaard gezet op het gebied van geïntegreerde bediening in de meldkamer.

 

 

 

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »