NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Gazing into Screens of the Future

Over het seminar
Gazing into Screens of the Future Designing Screens for Future Control Room Capabilities
In dit seminar zal Guy van Wijmeersch u meenemen op ontdekkingstocht naar de beeldschermen van de toekomst. Wat zijn de functies en doelen van huidige en toekomstige schermen? Wat zijn opkomende technologieën en welke kunnen mogelijk geïmplementeerd worden in de beeldschermen van de meldkamers van de toekomst? Dit zijn vragen die ten grondslag liggen aan het de mogelijkheden om efficiency in de meldkamer en de bijbehorende control room operations verder te optimaliseren.


Dit seminar vindt plaats op woensdag 4 juni. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de juiste beursdag.


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Guy van Wijmeersch ~ Strategic Marketing Director
Guy van Wijmeersch is Strategic Marketing Director in het Strategisch Marketing Team van de Control Rooms en Simulaties divisie van Barco. Hij begon bij Barco in 1992, bezette diverse (leidinggevende) posities op het gebied van industrieel ontwerp en design in o.a. België, Duitsland en de Verenigde Staten.

Hij behaalde een master in het ontwerpen van producten (Antwerpen) en een postgraduaat in productontwerp van de Universiteit van Irvine, Californië, USA. Hij is ook in het bezit een master in B2B Marketing. Hij is lid van de Ergonomics Association en het Design Management Instituut. In de afgelopen 10 jaar is hij betrokken bij een aantal belangrijke projecten, o.a. in de control rooms van Reliance, Saudi Aramco, Telecom South Africa, RWE, National Grid en Airtel


 

 

 

Over de organisatie
Barco NV (Euronext: BAR)
Barco, een internationaal technologiebedrijf, ontwerpt en ontwikkelt visualisatieproducten voor verscheidene professionele markten. Barco, met hoofdzetel in Kortrijk, België, is actief in meer dan 90 landen, met meer dan 3.500 werknemers wereldwijd en is een beursgenoteerd bedrijf (NYSE Euronext Brussels: BAR).

 

 

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »