NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Get Connected!

Over het seminar
Get Connected! – Exploring the screen scraping possibilities
Inmiddels is het al lang niet meer de vraag óf er een netwerkomgeving wordt geïmplementeerd, de laatste 10 jaar is dat eigenlijk gemeengoed. Waar het tegenwoordig vooral om draait, is de keuze tussen de verschillende visualisatietechnieken die hierbij ingezet kunnen worden.

In dit seminar gaat Harry Witlox in op de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden op het gebied van 'screen scraping', waarbij hij onderscheid maakt tussen software oplossingen zoals RDP, VNC en ProServer en diverse hardware-matige oplossingen. Hierbij zoomt hij in op de gevolgen voor de verschillende control room oplossingen zoals OnePixeSpace, iDDS, iMAP 2.0 en de te koppelen crisis ruimtes.

Dit seminar vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan voor één van deze dagen!

[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Harry Witlox ~ Project Manager Control Room Systems
Harry Witlox geeft leiding aan een multidiciplinair team van engineers, technici en consultants die gespecialiseerd zijn in AV-projecten in het control room segment. Harry is hierbij verantwoordelijk voor ontwerp, engineering en realisatie van totaaloplossingen, met name met Barco Control Room-producten en AMX touch panel systemen. Harry is sinds 1984 werkzaam bij Inter Visual systems en is o.a. de ontwerper van het Inter Dynamic Desktop System (iDDS) en de eerste versie van iMAP.

 

Over het bedrijf
Inter Visual Systems ~ Business Unit Control Room Systems
Inter Visual Systems is een system integrator van audio, video en bediening. Met een team van specialisten, gefocust op oplossingen voor in de meldkamer of control room, bezit onze business unit Control Room Systems expertise op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening, de integratie van apparatuur en het leveren van oplossingen voor 24/7 gebruik. Zij hebben kennis van toepassing in diverse marktsegmenten waaronder traffic, surveillance, security, process control, utilities, datanetwerking en simulation. Bovendien is Inter Visual Systems met haar service team in staat de maatwerkoplossingen die het levert proactief te beheren, conform een Service Level Agreement of SLA, variërend van kantooruren tot 24/7.

 

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »