NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Goed nadenken voor je begint met bouwen

Over het seminar
Goed nadenken voor je begint met bouwen
Een onhandige inrichting van een control room is snel gemaakt. Ook het ontwerpen van gebruiks-onvriendelijke software is niet zo moeilijk. Maar opnieuw doen kost opnieuw tijd, geld en moeite. Daar zit niemand op te wachten. Hoe zorg je nu dat het wel in één keer goed gaat? Hoe maak je tijdens het ontwerpproces de juiste keuzes? Jan Legters van VHP Human Performance vertelt over hun aanpak bij het ontwerpen van control rooms en user interfaces.

            Dit seminar vindt plaats op donderdag 5 juni. 
            Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan direct aan!


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
ir. Jan Legters ~ Senior Consultant en Manager Groep Meld- en Controlekamers
Jan maakte in de jaren ’90 kennis met controlekamers bij Corus, toen nog Hoogovens. In de periode 1999-2007 heeft Jan als senior adviseur van een landelijke arbodienst een rijke advieservaring opgebouwd rondom het realiseren van betere werkomstandigheden, efficiëntere productiemethoden en doelmatig beleid. Vanaf 2007 werkt hij bij vhp en richt hij zich weer op meld- en controlekamers. In projecten heeft hij onder andere gewerkt aan verkeerscentrales voor RWS en Havenbedrijf Rotterdam, aan Security meldkamers voor grote bedrijven en financiële instellingen en aan Controlekamers voor Defensie en Waterschappen. Vanaf 2011 is hij manager van de groep Meld- en controlekamers.
 

Over het bedrijf
vhp ergonomie
vhp ergonomie is één van de weinige specialistische ergonomie adviesbureaus in Nederland die de hele breedte van het vakgebied ergonomie aanbiedt. Eén van de specialismen van vhp is de ergonomie van meld- en controlekamers. vhp adviseert over de werkorganisatie zoals werklast en taakverdeling, over de ICT zoals efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, en over de inrichting van de meld- en controlekamer. De missie van vhp is bedrijven duurzaam tot topprestaties te brengen. 

 

Terug naar het totaaloverzicht  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »