NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Is your crisisroom smart?

Over het seminar
Is your Crisisroom smart? ~ How a boardroom becomes part of your 24/7 environment
In dit seminar gaat Leon ten Brundel van AMX in op de ontwikkelingen op het gebied van samenwerken en het bedienen van presentatiesystemen. Naast actuele trends krijgen we een kijkje in de keuken van AMX en zien we hoe de visie van AMX zich ontvouwd in relevante innovaties. Leon maakt hierbij continu de vertaalslag van de conventionele vergaderomgeving naar toepasbaarheid in de beveiligde control-room-omgeving. Hierbij komen zaken zoals uniformiteit tussen operatordesks en crisis- of overlegruimtes, hiërarchie in functionaliteit, betrouwbaarheid en beheersbaarheid en toegangsbeveiliging aan bod.


Dit seminar vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de beursdag van uw voorkeur.


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Leon ten Brundel ~ Regional Manager Netherlands bij AMX
Leon ten Brundel werkt als regional manager Netherlands bij AMX. In de begin jaren 90 heeft Leon zijn eerste ervaringen opgedaan met AMX; eerst als programmeur, later als trainer en adviseur. Hij is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de realisatie van een groot aantal projecten in diverse marktsegmenten en variërend van eenvoudige vergaderruimtes tot complexe geautomatiseerde kantooromgevingen. Sinds 2005 is Leon in dienst als Regional Manager bij AMX en verantwoordelijk voor alle activiteiten van AMX in Nederland.

 

Over de organisatie
AMX
AMX is een van oorsprong Noord-Amerikaanse fabrikant van hard- en software op het gebied van besturing, automatisering, switching en distributie en beheer van audio en video. AMX is wereldwijd één van de toonaangevende leveranciers op dit gebied en apparatuur wordt wereldwijd ingezet in boardrooms en overlegruimtes, control rooms, ziekenhuizen, theaters en broadcastfacilities. Door hun expertise op het gebied van security en betrouwbaarheid zijn ze onder andere leverancier van Het Witte Huis in Washington DC, de NATO in Brussel en diverse meldkamer-organisaties in Nederland

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »