NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Live Demo oplossingen

Tijdens het Control Room Event 2014 worden diverse oplossingen en innovaties live gedemonstreerd. Dit betekent dat u een indruk kunt krijgen van de werking van het systeem en (delen van) de hardware in het echt kunt bekijken.In de aanloop naar het evenement zullen op deze pagina aanvullende demo's en noviteiten aangekondigd worden. Houd deze pagina dus in de gaten om te zien welke noviteiten te zien zullen zijn

Geïntegreerde bediening
Op het gebied van geïntegreerde bediening tonen we de volgende oplossingen:

iMAP 2.0
Het Inter Multifunctioneel Aanraakpaneel heeft eind 2013 een opvolger gekregen: iMAP 2.0. Inmiddels is de Graphical User Interface verder verfijnd en zijn de functionaliteiten verder uitgebreid met een beheertool. In onze demoruimte ziet u iMAP 2.0 volledig werkend en kunt u kennis maken met de voordelen van deze complete integratie.
Lees verder op de productpagina van iMAP 2.0...

 

 

Transform-C
Met de lancering van de OSV introduceerde Barco tevens Transform-C. Dit platform, dat na de lancering op de ISE van dit jaar voor het eerst in Nederland getoond wordt, laat u eenvoudig bronnen tonen door vanaf een touch panel lay-outs te kiezen. Deze layouts worden automatisch gegenereerd op basis van de beschikbare bronnen zoals netwerkbronnen of mobiele devices. Die worden vervolgens weergegeven op de videowall.

Transform-C wordt getoond in combinatie met de OSV Videowall. Meer over deze combinatie leest u in dit nieuwsbericht dat we publiceerden rondom de lancering van deze oplossing tijdens de ISE van dit jaar.

Crisis Room Link
Met een aantal onderhuidse aanpassingen maakt u van een eenvoudige vergaderruimte de ultieme calamiteitenruimte of crisis room. Met een upgrade naar 24/7 apparatuur, een connectie tussen de meldkamer en de crisis room en het integreren van een aantal control room functies met de boardroomfunctionaliteiten ziet u de mogelijkheden van een crisis room.


Uniforme cockpit
Op het gebied van de inrichting van de cockpit op de operator desk tonen we de volgende oplossingen:

OnePixelSpace
Als het om het inrichten van de operator desk gaat, is onze OnePixelSpace het neusje van de zalm. OnePixelSpace geeft u met één muis en één toetsenbord de volledige controle over alle systemen die op de operator werkplek nodig heeft, wilt zien en wilt kunnen bedienen. Met OnePixelSpace geeft u met gemakt een groot aantal Full-HD CCTV-streams weer, kunnen beeldbronnen of applicaties non-intrusive ingekoppeld worden en met de Multi-Mouse add-on kunt u zelfs met meerdere gebruikers tegelijkertijd op de operator desk werken.  
Lees verder op de productpagina van OnePixelSpace

 

iDDS
Het Inder Dynamic Desktop Systeem (iDDS) is destijds ontwikkelt om bronnen software-matig in te kunnen koppelen. Inmiddels is het complete controlroom-oplossing waarbij het schakelen van beelden of applicaties uitgevoerd wordt door middel van het bijbehorende touch panel. Hiermee kan een eenvoudige, uniforme operator desk ingericht worden. 
Lees verder op de productpagina va iDDS

 

Overview oplossingen
Op het gebied van visualisatie en overview tonen we de volgende oplossingen:

Overview Seamless Videowall (OSV)
Na de officiële lancering op de ISE is deze innovatie voor het eerst in Nederland te zien. De volgende generatie naadloze grootbeeldvisualisatie is namelijk de Overview Seamless Videowall (OSV) van Barco. Deze oplossing neemt na het verdwijnen van de bezels, zoals we dit kennen van de bestaande videowall oplossingen op basis van projectie, nu ook de naden van de modulaire projectiecubes weg. Zo krijgt u één, werkelijk naadloze weergave van elke beeldbron die u koppelt aan dit visualisatiesysteem.

Barco OSV wordt getoond in samenwerking met Transform-C. Meer over deze combinatie leest u in dit nieuwsbericht dat we publiceerden rondom de ISE van dit jaar.

OBLX
Met de introductie van de Barco OBLX is er een eenvoudige manier ontstaan om een LCD videowall aan uw compacte meldkamer of crisis room toe te voegen. de all-in-one oplossing die vrijstaand geplaatst kan worden is voorzien van controllers om eenvoudig aan uw control room netwerk toegevoegd te worden, bevat integratiemogelijkheden voor Barco ClickShare en biedt met videowallconfiguraties variërend van 2x2 in landscape of 3x1 in portrait diverse mogelijkheden om de weergave die u nodig heeft het best in te vullen. 

 

 

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze oplossingen of heeft u vragen over specifieke oplossingen die hier niet bij staan? Dan kunt u contact opnemen met Chris Ketelaar of Maikel Derksen. Op Twitter vindt u meer informatie middels de hashtag: #CRE14 of via @intervisualsys.

 

Control Room Systems  |  Ons team  |  Onze visie  |  CRE14

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »