NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Networked Visualization in Real-Time Operation Centers

Over het seminar
Networked Visualization in Real-Time Operation Centers
De process control industrie, en dan met name de wereld van olie- en gaswinning is vermoedelijk de meest geavanceerde industrie als het gaat om het samenwerken op afstand. Denk hierbij aan de offshore locaties in combinatie met de hoofdkantoren op het land. In deze presentatie gaat Yoav Nir in op hoe en waarom deze industrie gebruik maakt van netwerk-visualisatie en gaat hierbij onder andere in op Real-Time Operation Centers aan de hand van diverse praktijkcases.


Dit seminar vindt plaats op donderdag 5 juni vanaf 10:00 uur. Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u direct aan! Klik op aanmelden en kies voor de juiste beursdag.


[aanmelden is niet meer mogelijk]

Over de spreker
Yoav Nir ~ Strategic Marketing Director
Yoav Nir is als Market director werkzaam bij Barco en onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van process, control en natural resources.

 

 

Over Barco
Barco NV (Euronext: BAR)
Barco, een internationaal technologiebedrijf, ontwerpt en ontwikkelt visualisatieproducten voor verscheidene professionele markten. Barco, met hoofdzetel in Kortrijk, België, is actief in meer dan 90 landen, met meer dan 3.500 werknemers wereldwijd en is een beursgenoteerd bedrijf (NYSE Euronext Brussels: BAR).

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »