NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Zo beveiligde de landelijke eenheid het NSS

Over het seminar
Real-Time video als onderdeel van de operationele informatie ~
Zo beveiligde de landelijke eenheid het NSS
Deze presentatie gaat over de inzet van beeldinformatie ter ondersteuning van de operationele informatie voorziening van de Politie, Landelijke Eenheid. Met een actueel, gemeenschappelijk beeld (de common operational picture) worden ‘situational awareness’, onderlinge afstemming, versnelling van de besluitvorming en een verbetering van de operationele aansturing gecreëerd.

Het seminar wordt gegeven door Bert van Dijk en Dick Volkers van de Nationale Politie, Landelijke Eenheid. Bert en Dick gaan onder andere in op de effectiviteit die verhoogd wordt door in een toenemende mate in netwerkverband (net-centrisch) samen te werken en het gebruik van schaarse communicatiekanalen te beperken. Als praktijkcase laat Bert hierbij de werkwijze zien die de Nationale Politie, Landelijke Eenheid heeft geïmplementeerd voor de Nucleair Security Summit die op 24 en 25 maart van dit jaar in Nederland plaats vond.
 

Dit seminar vindt plaats op donderdag. Wilt u dit seminar bijwonen?
Meld u dan aan voor één van dede donderdag via onderstaande aanmeldknop!


[aanmelden is niet meer mogelijk]

 

Over de sprekers

Bert van Dijk ~ Operationeel Specialist Real-Time video
Bert van Dijk is werkzaam bij de Politie Landelijke Eenheid en als specialist Real-Time video nauw betrokken bij de inzet en ontwikkeling van operationele (beeld-)informatie. Daarnaast is hij als Coördinator DLOC verantwoordelijk voor de inventarisatie en planning van mensen en materieel voor de aanvragen van de Nationale Politie.

 

Dick Volkers Projectleider
Dick Volkers is als projectleider werkzaam bij de Nationale Politie, Landelijke Eenheid en in deze hoedanigheid verantwoordelijk voor de technische inrichting van de Command en Control Rooms van de Landelijke Eenheid in Driebergen.

In samenwerking met Inter Visual Systems hebben Bert van Dijk en Dick Volkers de inrichting van de Command & Control Rooms gecoördineerd die verantwoordelijk waren voor de beveiliging van de Nucleaire Security Summit 2014 die dit jaar plaats vond.


Over de organisatie
Politie, Landelijk Eenheid
De politie heeft één operationele Landelijke Eenheid voor regio-overschrijdend en specialistisch politiewerk. Voorbeelden van zelfstandige taken zijn de aanpak van zware, georganiseerde criminaliteit en terrorisme, het bewaken en beveiligen van hoogwaardigheidsbekleders en opsporing op snelwegen, het spoor, het water en in de luchtvaart. Daarnaast ondersteunt de Landelijke Eenheid de regionale eenheden met specialisten o.a. op het gebied van recherche en forensische opsporing.

 

 

CRE14  |  Dinsdag 3 juni  |  Woensdag 4 juni  |  Donderdag 5 juni  |  Live Demo's

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »