NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Event 2016

Dit jaar zal traditioneel weer het tweejaarlijkse Control Room Event plaatsvinden. Het evenement vindt plaats van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 april bij Inter Visual Systems aan de Ratio 1 in Duiven. Het thema van deze editie is "Operator in Control". Innovatie staat bij Inter Visual Systems hoog in het vaandel. Tijdens het Control Room Event wordt een aantal nieuwe producten en oplossingen gepresenteerd en getoond. Hoog tijd voor een kennismaking of update op het welbekende Control Room Event, editie 2016.

Operator in Control
Dit jaar staan de innovaties en oplossingen in het teken van gepersonaliseerde werkomgevingen voor de operator. “Operator in Control” is het thema waarmee we de operator centraal tussen alle informatie plaatsen, met alle gegevens binnen handbereik. Door nieuwe oplossingen en gepersonaliseerde werkomgevingen is de operator zelf in staat te bepalen hoe hij hiermee omgaat en op welke manier dit bijdraagt tot effectief en efficiënt werken.

Een week lang demo's 
Tijdens het Control Room Event 2016 worden diverse oplossingen en innovaties live gedemonstreerd. Dit betekent dat u een indruk kunt krijgen van de werking van het systeem en (delen van) de hardware in het echt kunt bekijken. Specifieke informatie over de oplossingen die gedemonstreerd worden, vindt u op de demo pagina.

3 dagen vol seminars
Naast demonstraties is er van dinsdag 12 april t/m donderdag 14 april een seminarprogramma met ergonomen en specialisten op het gebied van controlekamer oplossingen en meldkamertechnologieën. Uiteraard bent u vrijdag ook van harte welkom alleen is er deze dag geen seminarprogramma.

dinsdag woensdag donderdag
Klik op één van de dagen om het seminarprogramma te bekijken.

 

Netwerken met specialisten
Aansluitend  en tussendoor is er natuurlijk gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met alle aanwezigen, waaronder de sprekers die een seminar geven, de specialisten van Inter Visual Systems en alle andere gasten.

Op vrijdag 15 april heeft u tussen 09:00 uur en 16:00 uur de gelegenheid om uitgebreid met één van onze specialisten bij te praten. Meld u hiervoor via de onderstaande aanmeldknop aan voor vrijdag 15 april en geef onder vermelding van 'persoonlijke afspraak' in het opmerkingenveld eventueel uw wensen aan. Indien nodig wordt u teruggebeld.

Meld u via onderstaande aanmeldknop aan voor het Control Room Event 2016.


Praktische informatie
Het Control Room Event vindt plaats op:
Dinsdag 12 april       08.30 - 17.00 uur
Woensdag 13 april   08.30 - 17.00 uur
Donderdag 14 april  08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 15 april         09.30 - 16.00 uur

Voor wie?
Marktspecialisten, operators, ergonomen en control room beheerders.

Locatie
Inter Visual Systems, Ratio 1, 6921 RW te Duiven. (routebeschrijving)

Parkeergelegenheid
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Let goed op de parkeerborden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Contactinformatie
T  026-319 69 69
karsmarcelis@inter.nl

Meer weten?
Wilt u meer weten over de opzet van het Control Room Event of noviteiten aanmelden om deze te tonen tijdens het Control Room Event? Dan kunt u contact opnemen met Kars Marcelis of Maikel Derksen. Op
Twitter vindt u meer informatie middels de hashtag: #CRE16 of via @intervisualsys.

Naar boven

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »