NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Bediening op afstand: Wat heeft een operator nodig om veilig en vlot bruggen te bedienen?

Over het seminar
Bediening op afstand: Wat heeft een operator nodig om veilig en vlot bruggen te bedienen?
Brugbediening vindt steeds meer op plaatst op afstand. Wat betekent dit voor de brugbedienaar? Met welke menselijke factoren moet je rekening houden bij het ontwerpen van de brugbediening? In deze seminar bespreekt Herman van Veelen deze vragen o.a. aan de hand van het onlangs verschenen rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid: Ongeval Den Uylbrug, Zaandam, Meer dan de som der delen.

Dit seminar vindt plaats op dinsdag 12 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor dinsdag!

Seminar Herman van Veelen
Over de spreker
Herman van Veelen ~ Consultant 
Binnen vhp human performance is Herman van Veelen werkzaam als consultant en projectleider op het gebied van Human Factors. Zijn specialisme is het ontwerpen, beoordelen en specificeren van de Mens Machine Interface. Herman is vooral werkzaam binnen de markt Infrastructuur en Mobiliteit. Binnen deze projecten houd Herman zich o.a. bezig met verkeers- en (afstand)bediencentrales.

Over het bedrijf
vhp human performance
vhp ergonomie is één van de weinige specialistische ergonomie adviesbureaus in Nederland die de hele breedte van het vakgebied ergonomie aanbiedt. Eén van de specialismen van vhp is de ergonomie van meld- en controlekamers. vhp adviseert over de werkorganisatie zoals werklast en taakverdeling, over vhp human performancede ICT zoals efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, en over de inrichting van de meld- en controlekamer. De missie van vhp is bedrijven duurzaam tot topprestaties te brengen.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's