NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Efficiëntiewinst met visuele platformen voor informatiedeling

Over het seminar
Efficiëntiewinst met visuele platformen voor informatiedeling
In het complexer wordend segment van “veiligheid” zijn innovatieprojecten complex en de time-to-market van nieuwe innovaties steeds korter. Door een effectieve combinatie van recente ontwikkelingen is Barco erin geslaagd om eindgebruikers in dit segment uit te rusten met een platform dat hen in staat stelt om hun operaties beter te monitoren en te controleren.  Daarnaast bieden de Barco-oplossingen naar kost en performantie schaalbare werkplekken en platformen die efficiëntere informatiedeling toelaten waardoor snellere en betere beslissingen mogelijk worden. Aan de hand van concrete gevallenstudies wordt de toegevoegde waarde van Barco’s “smart visualization” toegelicht.
 

Dit seminar vindt plaats op donderdag 14 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor dinsdag, woensdag of donderdag!

Over de spreker
Claude Desmet ~ Director Market Development
Claude Desmet is sinds 1997 werkzaam bij Barco in de functiedomeinen marktontwikkeling en strategische marktintroductie met focus op “Collaborative Decision-Making”, Command & Control & veiligheid en “Applied Information Technology Research” door ervaring in onderzoeksprogramma’s (ondermeer EU, NATO NIAG).

Over het bedrijf
Barco NV
Barco, een internationaal technologiebedrijf, ontwerpt en ontwikkelt visualisatieproducten voor verscheidene professionele markten. Barco, met hoofdzetel in Kortrijk, België, is actief in meer dan 90 landen, met meer dan 3.500 werknemers wereldwijd en is een beursgenoteerd bedrijf.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's