NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Human Factors: easy control, less errors

Over het seminar
Human Factors: easy control, less errors
In deze presentatie laat Erik Mulder van ErgoS zien hoe we de interactie (displays en controls) voor de operator kunnen optimaliseren. Het doel is om de operator fysiek, maar vooral mentaal minder te belasten. Erik past dit toe op alle maten displays, van smartphone tot video-wall. Hij zal ook ingaan op de dialoog tussen operator en besturingssysteem en controls. De actuele ontwikkelingen komen aan bod in do's and don'ts.

Dit seminar vindt plaats op donderdag 14 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor donderdag!

Over de spreker
Erik Mulder ~ Senior Ergonoom 
ir. Erik Mulder Eur.Erg. is geregistreerd Europees ergonoom (Eur.Erg.) en heeft als senior ergonoom een ruimte ervaring in proces automatisering, software ontwerp en het ontwerp van control rooms. Hij past dit toe in allerlei sectoren zoals verkeer (spoor, weg en water), energie (opwekking, gastransport, stroom) en olie en gas.

Zijn achtergrond is Elektrotechniek en ict. Gaandeweg zijn werk bij ErgoS, gaat zijn belangstelling in belangrijke mate uit naar de mentale aspecten van operatorwerk: informatieverwerking, beslissingsondersteuning, (foutieve) interpretaties. Hij is goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de ict.

Erik is één van de drie partners van ErgoS.

Over het bedrijf
Ergos ~ Human Factors Engineering
ErgoS Human Factors Engineering heeft al ruim 30 jaar lang procesbesturing als core-business. ErgoS verzorgt alle ontwerpfasen voor productielijnen, software, processupervisie en regelkamers. Een gebruikelijk project begint met oriëntatie en situatie-analyse en kan eindigen in verschillende producten van een Pakket van Eisen tot gedetailleerde bestektekeningen en 3D visualisaties van de toekomstige situatie. Branches zijn: verkeersleiding, energie, chemie, olie en gas, vliegvelden, fabricage en scheepsbouw.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's