NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Productdemonstraties Control Room Event 2016

Tijdens het Control Room Event 2016 worden diverse oplossingen en innovaties live gedemonstreerd. Dit betekent dat u een indruk kunt krijgen van de werking van het systeem en (delen van) de hardware in het echt kunt bekijken. In de aanloop naar het evenement zullen op deze pagina aanvullende demo's en noviteiten aangekondigd worden. Houd deze pagina dus in de gaten om te zien welke noviteiten te zien zullen zijn.

Live demo's van de volgende producten:


OpSpace
Barco heeft dit jaar de OpSpace gelanceerd, de nieuwe operatorwerkplek oplossing. De OpSpace geeft toegang tot verschillende bronnen en applicaties door het creëren van één desktop-omgeving over meerdere beeldschermen. Alle relevante informatie kan geraadpleegd en bewerkt worden binnen één desktop-omgeving, met slechts één muis en toetsenbord. Applicaties en bronnen zijn vrij beweeg- en oproepbaar over de gehele desktop-omgeving.
Lees verder in het nieuwsbericht over de OpSpace...

*NIEUW* iMAP 3 demo
Tijdens het Control Room Event 2016 introduceren wij de geheel vernieuwde look & feel van de iMAP. Het bewezen communicatie- en bedienplatform van Inter Visual Systems voor de control room operator. Met iMAP is de operator in control!

iDDS
Het Inter Dynamic Desktop Systeem (iDDS) is destijds ontwikkelt om bronnen software-matig in te kunnen koppelen. Inmiddels is het complete controlroom-oplossing waarbij het schakelen van beelden of applicaties uitgevoerd wordt door middel van het bijbehorende touch panel. Hiermee kan een eenvoudige, uniforme operator desk ingericht worden. 
Lees verder op de productpagina van iDDS...

IHSE Draco KVM oplossing
KVM-matrix switches en extenders zijn essentiële instrumenten voor de professionele AV integrators. Dit maakt het mogelijk om grote veilige computernetwerken te creëren, die onbeperkte toegang geven aan gebruikers door een gebouw of bedrijvencomplex. IHSE Draco tera biedt ongeëvenaarde veiligheid, functies en functionaliteit.

In situaties waar totale veiligheid, betrouwbaarheid en datakwaliteit niet mag worden gecompromitteerd, en waar operators in staat moeten zijn om het gehele overzicht altijd zonder uitval te kunnen raadplegen. Hiervoor zijn professioneel KVM-matrix switches essentieel. Met de Draco tera KVM matrix schakelt u direct tussen bronnen en kunt u deze bedienen met een totale betrouwbaarheid in 24/7, bedrijfskritische systemen.

Draco tera KVM-switches en extenders zijn bewezen in vele bedrijfskritische installaties waar beeldkwaliteit, gegevensbeveiliging en de betrouwbaarheid van het systeem voorop staan. Tijdens het Control Room Event 2016 zullen wij u de IHSE Draco Tera Entrerprise Matrix tonen.

X20 Cloud Collaboration
Het X2O softwareplatform brengt realtime visuele communicatie tot stand. Het platform hanteert standaarden, gebaseerd op de HTML5-technologie en connecteert met alle soorten displays (inclusief conventionele vaste displays en displays van smartphones). Het platform omvat plug-ins, ‘objects’ voor nagenoeg elke soort van database of source, gaande van lokale databasesystemen over collaboration sites tot dynamische datafeeds vanuit socialemedia- of nieuwssites. De oplossing kan on-premise of in de cloud worden opgezet en biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee men op een efficiënte manier kanalen en verbindingen kan opzetten.

Web streaming gateway (WSG)
Barco's Web Streaming Gateway (WSG) is een externe netwerk aanvulling op Barco TransForm N, CMS en de collaboration producten. De WSG geeft de operator de mogelijkheid om beschikbare videobronnen en groepen met meerdere bronnen (de zogenaamde 'perspectives') te selecteren, en deze door te sturen naar externe bestemmingen (of 'streaming kanalen) . De externe eindgebruiker kan de webbrowser van zijn mobiele apparaat gebruiken om verbinding te maken met de Barco Web Streaming Gateway.

Videowall oplossingen
Barco's Overview O Series LED video wallsInformatie over de verschillende videowall oplossingen die getoond worden vindt u hieronder.

OverView O series LED video walls
Barco’s OverView O series video walls zijn de meest geavanceerde video walls die vandaag de dag op de markt zijn. De video walls beschikken over redundantie van alle componenten, niet alleen de LED’s en individuele LED drivers, maar ook alle ingangen. Hierdoor is er geen single point of failure, waardoor er een gegarandeerde uptime is.

Daarnaast zijn in de OverView O series de meeste voorkomende problemen aangepakt die voorkomen bij video walls, hierdoor zijn de video walls te gebruiken in 24/7 bedrijfskritische omgevingen. De OverView O series video walls hebben de best gekoelde motoren, de warmste kleuren en de helderste schermen in de markt.

Bij het introduceren van de 3e generatie LED’s heeft Barco de video walls weten te produceren met 33% extra helderheid, waardoor het de helderste video walls op de markt zijn. Daarnaast is het stroomverbruik met 33% afgenomen, wanneer er gewerkt wordt op huidige standaard niveaus.

Tijdens het Control Room Event 2016 tonen wij u de OLFS-521 NOGAP en OLS-721 video walls.
Lees hier meer over de OverView O series Led video walls van Barco…

LDX-8482T 84” UHD display met touch overlay
Barco’s LDX-8482T is een hoge kwaliteit display die is geoptimaliseerd voor gebruik in bedrijfskritische omgevingen. Met een beelddiagonaal van 84” en echte UHD-resolutie (3840x2160 pixels @60 Hz) biedt dit scherm de nauwkeurigheid van 4 full HD-schermen. De multipoint aanraakbediening maakt uiterst nauwkeurige koppelingen, hierdoor nemen mogelijkheden van het display sterk toe. Het display is ontworpen voor professionele toepassingen waar betrouwbaarheid van grootste belang is. Het wordt onder andere toegepast in controlekamers, crisisruimtes, boardrooms en high-end vergaderzalen. Lees hier meer over de LDX 8482T van Barco…

Barco's OVD en KVD series met Sense X en externe voeding
De LCD walls van Barco worden op bedrijfskritische systemen toegepast, zoals verkeerscentrales en meldkamers die 24/7 moeten functioneren. Daarom zijn de nieuwe OVD en de KVD series LCD video walls voorzien van Sense X. De helderheid en kleur van elk LCD display verandert gedurende het gebruik. Sense X is een automatisch kalibratiesysteem dat continu de kleur en helderheid meet van alle displays. Verschillen tussen displays worden automatisch gecorrigeerd door deze unieke technologie. Om continuïteit te waarborgen zijn de video walls voorzien van een redundante voeding. Dit wordt gedaan door de voeding uit de displays te halen en te verwerken in een rack op afstand.
Lees verder in het nieuwsbericht over de OVD en de KVD series LCD video walls...

LED X2 hoge resolutie LED-display
De X2 is een hoge resolutie 2,7 mm pixel pitch LED-display. Het display is uniek vanwege   de ongeëvenaarde Infinipix video processing platform, het mechanisch ontwerp en toegang via de voorzijde. Het is ontworpen voor high-end installatie in boardrooms, musea, controlekamers, broadcast studio's en reclame-toepassingen. De LED X2 heeft een korte setup-tijd, minimaal bedrading, beperkte afstelling en eenvoudig onderhoud. Lees hier meer over LED X2...

Hoogwaardig controlekamer meubilair
De tafels in de controlekamer worden standaard geleverd met een elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Monitoren worden opgehangen aan een monitorrail die eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Onder in de tafel is ruimte voorzien met een uitgekiend kabelmanagementsysteem om bekabeling en apparatuur op te bergen. Bekabeling en apparatuur zijn daardoor aan het zicht onttrokken. De verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de werkplek. Een goede verlichting zorgt niet alleen voor sfeer maar is ook van invloed op het welzijn en de productiviteit op de werkplek. Uiteraard voldoen de werkplekken aan alle normen en richtlijnen met betrekking tot de ergonomie van beeldschermwerkplekken.

Zonder goede stoel is een werkplek niet compleet. De stoelen in de controlekamer zijn speciaal ontwikkeld voor een ergonomisch verantwoorde werkplek in een 24-uurs werkomgeving. Deze stoelen voldoen aan alle relevante normen en bieden een hoge mate van comfort.

Controlekamer monitoren
Een belangrijk aspect in de controlekamer is het ergonomisch en zuinig gebruik van (24/7) monitoren. Door ergonomisch verantwoordelijk gebruik van monitoren voorkomt u klachten bij de operator en voldoet u als werkgever bovendien aan de laatste Arbo-eisen. Daarnaast is zuinig gebruik gunstig voor het energieverbruik, wat weer een positief effect heeft op het milieu, de CO2-uistoot en de kosten van de onderneming. 

Ook de kwaliteit van monitoren verbetert sterk. De laatste ontwikkelingen zijn: randen worden smaller en schermen worden groter met een resolutie die toeneemt. De contrastverhouding en helderheid verbeteren sterk, voor de operator moet dit eenvoudig in te stellen zijn, zodat deze altijd met de voor hem ideale configuratie werkt. Dit kan vaak door software die aangeleverd wordt door de leverancier.

De bovengenoemde ontwikkelingen vinden we onder andere in de nieuwe EIZO EcoView-Serie monitoren. Deze monitoren zullen uitgebreid getoond worden tijdens het Control Room Event 2016. 
Lees meer over de nieuwste monitoren van EIZO in het artikel 'innovatie van monitoren in de controlekamer'...

StudioCast
StudioCast is dé webcast studio voor bedrijven om eenvoudig zelf professionele video’s te maken, die uw doelgroep live of on-demand via het internet kan bekijken. Deze oplossing van Inter Visual Systems is speciaal voor die bedrijven, die videomarketing als onderdeel van hun strategie zien. Voor die bedrijven die daarom eenvoudig, zelfstandig webinars willen opnemen en/of live streamen en de kennis hiervan willen integreren in hun organisatie.
Lees verder op de productpagina van StudioCast...

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze oplossingen of heeft u vragen over specifieke oplossingen die hier niet bij staan? Dan kunt u contact opnemen met Kars Marcelis of Maikel Derksen. Op Twitter vindt u meer informatie middels de hashtag: #CRE16 of via @intervisualsys.

Naar boven