NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Barco's OpSpace - Een revolutionaire werkplek voor controlroom operators

Over het seminar
Barco's OpSpace ~ Een revolutionaire werkplek voor controlroom operators
In de loop der jaren zijn de taken van een controlroom operator steeds complexer geworden. Het aantal bronnen en de hoeveelheid data zijn substantieel gegroeid, en ook de wetgeving, industriestandaarden en bedrijfsprocedures zijn er niet simpeler op geworden.

Barco’s OpSpace is de eerste operator workspace die de operator een volledig geïntegreerd overzicht geeft op de situatie. Hij of zij kan alle nodige informatie raadplegen op verschillende displays, en alles bedienen met één enkel toetsenbord en muis. Op die manier staat de operator centraal, met alle informatie – ook die van beveiligde netwerken – binnen handbereik.
 

Dit seminar vindt plaats op dinsdag 12 april, woensdag 13 april en donderdag 14 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor dinsdag, woensdag of donderdag!

Over de spreker
Marc Weijers ~ Sales Manager Netherlands
Marc Weijers is Sales Manager bij Barco en binnen de Industry & Government Divisie verantwoordelijk voor de Nederlandse Controlroom en Virtual Reality markt. Marc is al meer dan 16 jaar actief binnen de Controlroom markt. Naast de verantwoordelijkheid voor de Nederlandse markt heeft Marc ook de rol van Global Key Account Manager Shell, waarin het Barco Operational Collaboration Systems een belangrijke rol speelt.

Over het bedrijf
Barco NV
Barco, een internationaal technologiebedrijf, ontwerpt en ontwikkelt visualisatieproducten voor verscheidene professionele markten. Barco, met hoofdzetel in Kortrijk, België, is actief in meer dan 90 landen, met meer dan 3.500 werknemers wereldwijd en is een beursgenoteerd bedrijf.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's