NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Optimaal in control met de juiste werkplek

Over het seminar
Optimaal in control met de juiste werkplek
In dit seminar gaat Pieter Louwers in op de aandachtspunten bij het kiezen van de juiste tafel voor een meld- of controlekamer. Waar moet een goede werkplek aan voldoen?

Dit seminar vindt plaats op dinsdag 12 april en donderdag 14 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor dinsdag of donderdag!

Over de spreker
Pieter Louwers ~ Directeur
Pieter Louwers is directeur van CREON en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van werkplekken voor meld- en controlekamers. Samen met het ontwerpteam van CREON heeft onder andere de werkplekken voor de verkeerscentrales van Rijkswaterstaat ontworpen en de nieuwe 112 meldkamertafels voor de landelijke meldkamer organisatie (LMO)
 

Over het bedrijf
CREON
CREON is gespecialiseerd  in het inrichten van meldkamers en controlekamers. Zij verzorgen hierbij het gehele traject vanaf het ontwerp van de werkplekken tot en met de gebruiksklare oplevering van uw nieuwe meld- of controlekamer.

Rekening houdend met uw eisen en wensen, adviseren zij u over de inrichting van de ruimte en geven hierbij aan welke werkplek het het beste bij uw situatie past. Hierbij maken zij gebruik van een 3D teken-programma, zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt hoe de nieuwe ruimte en de nieuwe werkplekken eruit gaan zien.
Uiteraard hanteren zij hierbij de ergonomische normen en richtlijnen die hier van overheidswege aan gesteld worden zodat u nieuwe inrichting aan alle eisen voldoet.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's