NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Beheer in control. Hoe waarborgt u functionaliteit in de controlekamer?

Over het seminar
Beheer in control. Hoe waarborgt u functionaliteit in de controlekamer?
Ook tijdens het Control Room Event 2016 zal er aandacht besteed worden aan service, beheer en het operationeel houden van systemen. Dit is belangrijk om functionaliteit in de controlekamer te behouden.

Service en beheer zijn onderwerpen die het beste al voor- of tijdens aanschaf van een systeem besproken kunnen worden. Zo voorkomt u verrassingen en kunt u een Total Cost of Ownership (TCO) berekenen waarbij u gedurende de gewenste looptijd kunt rekenen op de gewenste functionaliteiten. Ons aanspreekpunt en specialist op dit gebied is onze SLA manager Roy van Diepen, hij zal dinsdag, woensdag en donderdag de interactieve seminar geven ‘Beheer in control. Hoe waarborgt u functionaliteit in de controlekamer?'. Roy van Diepen is alle dagen aanwezig tijdens het Control Room Event voor al uw vragen over de verschillende aspecten van beheer.

Dit seminar vindt plaats op dinsdag 12 april, woensdag 13 april en donderdag 14 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor de dinsdag, woensdag of donderdag!

Over de spreker
Roy van Diepen ~ SLA Manager
Roy van Diepen is als SLA Manager verantwoordelijk voor het traject wat de klant aflegt bij het afsluiten van een Service Level Agreement. Dit traject bestaat uit het bespreken van de SLA invulling, het bepalen van de beheer behoeften, de prijsbepaling, inrichten en vormgeven van de SLA, de SLA rapportages, het beheeroverleg, bewaken van de SLA KPI’s en het zorgdragen voor het nakomen van de gemaakte afspraken.

In de ruim 30 jaar die Roy werkzaam is bij Inter Visual Systems is hij o.a. betrokken geweest bij het inrichten van de front- en backoffice, het vormgeven van de ISO procedures en het opstarten van het SLA traject.

Over het bedrijf
Inter Visual Systems ~ Business Unit Control Room Systems
Inter Visual Systems is een system integrator van audio, video en bediening. Met een team van specialisten, gefocust op oplossingen voor in de meldkamer of control room, bezit onze business unit Control Room Systems expertise op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening, de integratie van apparatuur en het leveren van oplossingen voor 24/7 gebruik. Zij hebben kennis van toepassing in diverse marktsegmenten waaronder traffic, surveillance, security, process control, utilities, datanetwerking en simulation. Bovendien is Inter Visual Systems met haar service team in staat de maatwerkoplossingen die het levert proactief te beheren, conform een Service Level Agreement of SLA, variërend van kantooruren tot 24/7.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's