NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Production Coordination Control Room (PCCR) door flexibiliteit en integratie

Over het seminar
Production Coordination Control Room (PCCR) door flexibiliteit en integratie
In een 24/7 omgeving zoals een meldkamer is een goede werkplek essentieel. Maar met de technologische ontwikkelingen die elkaar in razend tempo opvolgen veranderen ook de aandachtspunten bij het inrichten van een operator werkplek continu. In dit seminar gaat Wim Oxenaar in op de aspecten die de toepassing van nieuwe technologie met zich meebrengen op ergonomisch vlak. Hij zoomt hierbij in op een aantal vraagstukken en actuele trends en laat het effect hiervan zien op zowel de infrastructuur als de werkplek van de meldkamer.

Dit seminar vindt plaats op woensdag 13 april.
Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan! Klik op aanmelden en kies voor de woensdag!

Over de spreker
ir. Ing. Wim Oxenaar Eur. Erg. ~ Ergonomie, Industrieel Ontwerper
Wim Oxenaar heeft jarenlange ervaring op het gebied van ergonomie in 24/7 omgevingen. Wim is werkzaam voor Totalfunction. Hij is betrokken bij projecten op het gebied van project- en systeemergonomie en controlekamerprojecten in diverse markten waaronder process control en utilities.

Over het bedrijf
TOTALFUNCTION
Totalfunction uit Oosterbeek is een advies- en ontwerpbureau dat zich bezig houdt met het vermijden en voorkomen van aan ergonomie en gebruik gerelateerde problemen in controlekamers.
Totalfunction focust zich hierbij op de ergonomie vraagstukken en het geïntegreerd ontwerpen van werkplekken, omgevingen, technologieën en systemen. Met de jarenlange ervaring is men bovendien in staat deze aspecten tijdig in een project voldoende aandacht te geven, waardoor veel van de voorkomende problemen voorkomen worden.

 

 

CRE16  |  Dinsdag 12 april  |  Woensdag 13 april  |  Donderdag 14 april  |  Live Demo's