NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Dag van Verkeer & Mobiliteit

Op 26 november vindt de Dag van Verkeer & Mobiliteit 2015 plaats in Expo Houten. De Dag van Verkeer & Mobiliteit laat bezoekers kennismaken met alle facetten van verkeer, (slimme) mobiliteit en parkeren. Als marktleider in controlekamer demonstreert Inter Visual Systems tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit de mogelijkheden in verkeerscentrales aan u. Wij heten u van harte welkom op stand 2.052.

Vrijwel alle wegen in Nederland worden bewaakt vanuit een verkeerscentrale die door Inter Visual Systems is voorzien van een controlekamer. Benieuwd naar gerealiseerde projecten? Bekijk hier onze referenties.

Tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit presenteren wij u een operatordesk voorzien van de volgende producten:

  • OPSpace: effectiviteit en doelmatigheid op de operatorwerkplek
  • iMAP 2.0: All-in-one operator communicatie- en bedienplatform voor automatisering op de werkplek
  • 24/7 controlekamer monitoren
  • Hoogwaardig controlekamer meubilair
  • Ergonomische 24/7 stoelen


OPSpace
Operator Space (OPSpace) wordt voor het eerst getoond in Nederland tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit. OPSpace verhoogt effectiviteit en efficiëntie bij de operator. OPSpace doet dit door de operator te voorzien van een persoonlijke, ergonomisch geoptimaliseerde, beveiligde, collaboratieve, geïntegreerde visualisatie en interactieruimte van meerdere informatiebronnen over meerdere locaties en systemen.

iMAP 2.0
Het Inter Multifunctioneel Aanraak Paneel zorgt voor automatisering op de werkplek van de operator in de verkeerscentrale. iMAP 2.0 is het bediensysteem waarmee u efficiënt de bediening van uw systemen inricht, de benodigde functies bundelt in een overzichtelijke interface, uniformiteit over meerdere werkplekken kunt inregelen en een persoonlijke interface per gebruiker kunt kiezen.

Of het nu gaat om het afhandelen van inbound en outbound communicatie, het actief bedienen van (proces-)installaties en (toegangs-)systemen of het monitoren en escaleren rondom specifieke calamiteiten. Met iMAP 2.0 ontsluit u de door u gewenste systemen via een efficiente touch user interface naar de werkplek van de operator. Geschoond van overbodige functionaliteiten en voorzien van een cleane desk is de operator in staat adequaat te handelen en zijn taken efficiënt uit te voeren.

24/7 controlekamer monitoren
Tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit is de operatordesk voorzien van vier 24" EIZO-monitoren en een 58" Barco Quad HD overzichtsscherm.

Op het eerste oog schitteren de 24" EIZO-monitoren met ultra dunne schermranden. Dit zorgt voor een compact en aantrekkelijk design. Ook op het gebied van beeldkwaliteit en ergonomie voldoet het scherm met 16:10 verhouding aan de hoogste eisen voor een moderne werkplek. Door een ontspiegeld beeldoppervlak en Auto EcoView functionaliteit wordt een gedetailleerde weergave mogelijk gemaakt zonder hinderlijke reflectie. Met name bij gebruik van meerdere beeldschermen blinkt de monitor met ultra dunne schermrand uit met een indrukwekkend overzicht.

Het 58" Barco overzichtsscherm met Quad HD-resolutie (3840 x 2160) is een groot overzichtsscherm met led-achtergrondverlichting ontworpen voor besluitvorming in samenwerkingsverband. Het overzichtsscherm past bij de eisen van een breed scala van toepassingen o.a. voor controlekamers, verkeerscentrales, break-out rooms, collaboration rooms en crisisruimtes. Het speciale video-controller ontwerp gebruikt geen frame buffering, dit resulteert in een minimale vertraging tussen ingangssignaal en weergave (typisch 10 ms). De redundante voeding zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking in de meest kritische omstandigheden. Een interne microcontroller bewaakt continu de werking van het scherm. Het ventilatiesysteem is ontworpen voor lage impact op de gecontroleerde luchtstroom in meldkamers en verkeerscentrales.

Hoogwaardig controlekamer meubilair
De operatordesk is een innovatieve werkplek die is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak in een 24 uurs werkomgeving, zowel voor de operator als voor de installateur. De tafels zijn standaard uitgevoerd met een elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Monitoren worden opgehangen aan een monitorrail die eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Onder in de tafel is ruimte voorzien met een uitgekiend kabelmanagement systeem om bekabeling en apparatuur op te bergen. Bekabeling en apparatuur zijn daardoor aan het zicht ontrokken. De werkplekken zijn uit te breiden met een groot aantal opties. Uiteraard voldoen de werkplekken aan alle normen en richtlijnen met met betrekking tot de ergonomie van beeldschermwerkplekken.

Ergonomische 24/7 stoelen
Zonder goede stoel is een operatorwerkplek niet compleet. Tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit kunt u plaats nemen op stoelen die speciaal zijn ontwikkeld voor een ergonomisch verantwoorde werkplek in een 24-uurs werkomgeving. Deze stoelen voldoen aan alle relevante normen en bieden een hoge mate van comfort.

Via de banner kunt u zich gratis registreren voor de Dag van Verkeer & Mobiliteit 2015.

Contact
Wilt u uitleg over de mogelijkheden die er zijn in controlekamers of een gesprek met één van de accountmanagers, dan verwelkomen wij u graag op stand 2.052. Heeft u op voorhand vragen neem dan contact op met Maikel Derksen, Business Unit Manager Control Room Systems (026-3196969). 

      

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »