NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Natural Resources & Energy

Natural Resources & EnergyOp het gebied van Natural Resources & Energy biedt Inter Visual Systems de juiste control room oplossingen, specifiek voor regelzalen die 24/7 in gebruik zijn. Bij de monitoring van processen is continuïteit en beschikbaarheid van het systeem een must. Door onze ervaringen met DCS- en SCADA-applicaties garanderen wij een optimale weergave en bediening ervan in uw regelzaal.

Continue monitoring
Onze oplossingen zijn gebouwd voor 24/7 gebruik. Een optimale bediening in een complexe omgeving is cruciaal wanneer u de efficiency in de Control Room wilt verbeteren. Denk hierbij aan de toepassing van display-walls of dynamische operator werkplekken waarmee u software en hardware op de desk kunt integreren naar één uniform bedieningsmiddel. Dergelijke oplossingen dienen uiteraard schaalbaar en merkonafhankelijk te zijn

Advies en ontwikkeling
Inter Visual Systems kan op basis van jarenlange ervaring een grote rol spelen in het gehele traject, van advies en engineering, tot installatie en 24/7 onderhoud en support.

De markten
Binnen de Natural Resources & Energie markten richten wij ons op: olie en gas industrie, energiecentrales, windparken, zonneparken, netbeheerders, waterschappen, waterleidingsbedrijven, rioolwaterzuiveringsinstallaties en afvalverbrandingsinstallaties. Bekijk hier een overzicht van onze referenties.

Wij helpen u graag verder!

Mark de Greef
Account Manager
Bel: 026 319 69 69

Wij helpen u graag verder!

Mark de Greef
Account Manager
Bel: 026 319 69 69 Neem contact op met Mark »