NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Secure data transmission in control room environments

Over het seminar
Secure data transmission in control room environments
Data is een belangrijk aspect voor ieder bedrijf. Niet alleen voor commerciële bedrijven maar ook voor overheidsinstellingen en andere organisaties. De gigantische aantallen afbeeldingen, video’s en data moeten gedeeld kunnen worden in een snelle en makkelijke manier binnen de gehele organisatie.

Control rooms zijn in het algemeen de central intelligence hubs van deze informatie. Echter, de werkelijke behoefte van de controlekamer is niet beperkt tot het personeel in deze kamer. De control room is het centrale zenuwstelsel dat communiceert en samenwerkt met alle betrokken partijen binnen het bedrijf. Stakeholders, los van waar zij zich bevinden, verwachten volledige en snelle communicatie over mogelijke problemen en real-time status updates. De visie van Inter Visual Systems is het aan te bieden van een oplossing die het mogelijk maakt om data te delen door de volledige organisatie in een snelle, makkelijke en veilige manier. Het is zelfs mogelijk om informatie te delen tussen verschillende beveiligde netwerken.

Over de spreker
Harry Witlox ~ Project Manager Control Room Systems
Harry Witlox geeft leiding aan een multidisciplinair team van ingenieurs, technici en installateurs gespecialiseerd in AV-gerelateerde projecten met als focus projecten in het control room segment. Harry is hierbij verantwoordelijk voor ontwerp, engineering en realisatie van totaaloplossingen. Harry is sinds 1984 werkzaam bij Inter Visual systems en is o.a. de ontwerper van het Inter Dynamic Desktop System (iDDS) en het Inter Multinfunctioneel Aanraak Paneel (iMAP). 

Over het bedrijf
Inter Visual Systems ~ Business Team Control Room Systems
Inter Visual Systems is een system integrator van audio, video en bediening. Met een team van specialisten, gefocust op oplossingen voor in de meldkamer of control room, bezit het business team Control Room Systems expertise op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening, de integratie van apparatuur en het leveren van oplossingen voor 24/7 gebruik. Zij hebben kennis van toepassing in diverse marktsegmenten waaronder traffic, surveillance & security, process control & utilities, finance en telecom & ICT. Bovendien is Inter Visual Systems met haar service team in staat de maatwerkoplossingen die het levert proactief te beheren, conform een Service Level Agreement.
 

Simon Elliston Ball  |  Harry Witlox  |  Jorik Blaas  |  Terug naar het nieuwsbericht