NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Advantage of Central Security Data Lake

Over het seminar
Advantage of Central Security Data Lake
Cyber Security teams zijn niet enkel gefocust op het vinden van bedreigingen maar ook op het begrijpen van deze bedreigingen. Door alle relevante gegevens uit de individuele systemen en in een central security data lake te stoppen kan de productiviteit van Security Operation Centers sterk verhoogd worden. Dit wordt gedaan door hen  relevante operationele informatie te verstrekken over gebeurtenissen terwijl ze gebeuren, samen met de mogelijkheid om op onbekende risico's te jagen en te ontdekken binnen hun bedrijf. SynerScope Ixiwa werd gebruikt voor het arrangeren en correleren van de gegevens en Iximeer is gebruikt voor de interface. Deze combinatie versnelde het toevoegen van nieuwe bronnen aanzienlijk, het kost minder tijd om de resolutie aan te passen en verbeterde de manier waarop bevindingen werden gedeeld binnen de SOC.

Simon Elliston Ball, Director Product Management, Cyber SecurityOver de spreker
Jorik Blaas ~ Chief Technology Officer (CTO)
Jorik is een serial innovator met een rijke ervaring in hoge prestatie berekeningen, programmering en visualisatie. In het afgelopen decennium heeft hij zich gefocust op het opbouwen van cutting-edge technologie om gebruikers te helpen uitgebreider inzicht te geven door het gebruik van data. Hij is werkzaam bij SynerScope sinds de oprichting in 2011.

Jorik behaalde zijn doctoraat aan de TU Delft op Multi Field Medical Visualization met een breed scala aan spraakmakende publicaties. Hij heeft zijn opgedane kennis gebruikt voor het ontwerpen van een draagbare X-Ray Fluorescence meetapparaat die door het oppervlakte van historische schilderijen kan kijken. Daarnaast heeft hij gewerkt bij een aantal ziekenhuizen, waar hij gegevens omzetten tot interactieve analytische beelden voor onderzoekers, artsen en analisten. Hier heeft hij ook uitgebreide ervaring opgedaan met MRI en CT-scanners. Voordat hij bij SynerScope is gaan werken, heeft hij gewerkt met StyleShoots, waar hij de unieke Auto Alpha-technologie voor modefotografie heeft uitgevonden en ontwikkeld.

Over het bedrijf
SynerScope
SynerScopeSynerScope biedt de next generation platform voor analytische oplossingen om kritische informatie uit een enorme hoeveelheid data te halen, inclusief dark data en deze om te zetten naar bruikbare inzichten. SynerScope combineert Scientific Visualization Technologies (MRI scanners), ultrasnelle voorspellende analyses en machine learning bovenop de gepatenteerde enterprise data navigatie, -search en -linking. Deze technologie verschaft bedrijven snelle detectie van abnormaal gedran en afwijking in complexe data. SynerScope is actief in de volgende sectoren: Banking, Insurance, Cybersecurirty en Critical

 

Simon Elliston Ball  |  Harry Witlox  |  Jorik Blaas  |  Terug naar het nieuwsbericht