NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Oplossingen

Inter Visual Systems werkt volgens het Inter Control Room Concept. Dit concept bestaat uit drie belangrijke pijlers, namelijk geïntegreerde communicatie en bediening (mogelijk m.b.v. ATLAS), uniforme cockpit (mogelijk m.b.v. iDDS of OnePixelSpace) en visualisatie oplossingen.

Geïntegreerde bediening en communicatie
Dit is het bediensysteem waarmee u efficiënt de bediening van uw systemen inricht, de benodigde functies bundelt in een overzichtelijke interface, uniformiteit over meerdere werkplekken kunt inregelen en een persoonlijke interface per gebruiker kunt kiezen.
Lees verder...

Uniforme cockpit
Dit zijn de visualisatiesystemen waarmee u efficiënt het dashboard van uw operator inricht en de bediening van uw systemen inricht. Het aantal en type systemen dat u wilt weergeven of bedienen, bepaalt welke oplossing het beste past bij uw toepassing.
Lees verder...

Visualisatie oplossingen
Dit is de samenstelling van displays, videowalls en displaywalls waarmee u in de meldkamer een overzichtsbeeld weergeeft of bijvoorbeeld in een crisisruimte een dashboard inricht voor DMU’s of operatorteams. Door middel van modulaire systemen, is het mogelijk grote afmetingen te behalen voor bijvoorbeeld grote kijkafstand of het creëren van een totaalbeeld van bijv. een proces of systeem.
Lees verder...
 

Diverse oplossingen die Inter Visual Systems biedt.

ATLAS

TITAN

One Pixel Space

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »