NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

iDDS

Inter Visual Systems besteedt veel aandacht aan de inrichting van de werkplek in de meldkamer. Veelal zijn dit werkplekken die 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn. Een optimale werking van de verschillende systemen is dan ook essentieel.

Verschillende onafhankelijke systemen integreren wij in één eenvoudige en efficiënte operatorwerkplek door middel van iDDS. Een oplossing die zorgt voor flexibiliteit in de weergave van informatie, ergonomisch verantwoord is en bovendien kosten bespaart.

 

Inter Dynamic Desktop System
In een control room is overzicht cruciaal. Dit geldt niet alleen voor de weergave van beelden of processen, maar ook voor de werkplek. De staat waarin de operator desk verkeert, is immers voor een groot deel bepalend voor de productiviteit.

Een overzichtelijke werkplek geeft de ruimte om efficiënt en doelgericht te werken. Met iDDS creëert u een opgeruimde, geïntegreerde werkplek, waarbij alle apparatuur en de benodigde systemen worden geïntegreerd. Het aangename resultaat is een opgeruimde desk met daarop enkel nog één toetsenbord, één muis.

U kunt nog verder optimaliseren door ATLAS te integreren in de meldkamer. ATLAS integreert alle bedien- en communicatiesystemen in één touchpaneel en draagt bij aan automatisering en optimalisering van het operatorwerkproces.. Lees verder...

Eén Muis, één toetsenbord
Inter Visual Systems heeft de oplossing om meerdere applicaties samen te laten komen én te bedienen in één geïntegreerde desk. Met een paar handelingen heeft men heel eenvoudig toegang tot iedere computer op het netwerk. Dit levert u meerdere voordelen op:

  • Clean Desk: toetsenborden en muizen worden opgeruimd met een clean desk als resultaat
  • Ergonomie: de beperkte hoeveelheid apparatuur kan eenvoudig optimaal gepositioneerd worden
  • Eenvoud: de meldkamersystemen zijn nog eenvoudiger te bedienen
  • Non-Intrusive: integratie zonder aanpassingen aan uw bestaande systemen of applicaties
  • Efficiënt: de applicaties worden getoond daar waar de gebruiker dat wil.
  • Dynamisch: Elke applicatie op het display van uw voorkeur
  • Flexibel: nieuwe systemen of veranderende wensen? U voegt eenvoudig applicaties of displays toe
     

iDDS geeft de noodzakelijke flexibiliteit en toegang tot informatie voor het bevorderen van een betrouwbare en snelle besluitvorming. Het systeem is hardware-onafhankelijk en kan op maat worden uitgebreid. iDDS is een uitkomst voor iedere meldkamer of control room.

Download hier de iDDS brochure en bekijk de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »