NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

iMAP 2.0

Het Inter Multifunctioneel Aanraak Paneel zorgt voor automatisering op de werkplek van de operator in een meldkamer of control room. Met de doorontwikkeling van deze oplossing, zowel qua hardware als de compleet nieuwe bedieningsinterface, brengt Inter Visual Systems opnieuw innovatie de control room in: iMAP 2.0.

Wat is iMAP 2.0?
Dit is het bediensysteem waarmee u efficiënt de bediening van uw systemen inricht, de benodigde functies bundelt in een overzichtelijke interface, uniformiteit over meerdere werkplekken kunt inregelen en een persoonlijke interface per gebruiker kunt kiezen.

Of het nu gaat om het afhandelen van inbound en outbound communicatie, het actief bedienen van (proces-)installaties en (toegangs-)systemen of het monitoren en escaleren rondom specifieke calamiteiten. Met iMAP 2.0 ontsluit u de door u gewenste systemen via een efficiente touch user interface naar de werkplek van de operator. Geschoond van overbodige functionaliteiten en voorzien van een cleane desk is de operator in staat adequaat te handelen en zijn taken efficiënt uit te voeren.

Hoe werkt iMAP 2.0?
Hoewel het touch panel voor de gebruiker het meest zichtbare deel is, is iMAP 2.0 veel meer dan alleen een touch panel. Op de achtergrond zorgt een combinatie van hard- en software voor een unieke systeemintegratie waarmee alle bediening naar het touch panel geleid wordt. Objecten, CCTV-camera’s, deuren, poorten, slagbomen en andere systemen kunnen vanaf dan bediend worden via het touch panel.

Ook alle communicatie (o.a. telefoon, intercom, portofoon, marifoon, omroepsysteem, etc.) wordt naar het touch panel geleid. Een operator heeft dus niet langer zes verschillende toestellen op zijn desk staan, maar kan zich beperken tot het bedienen van het touch panel. iMAP 2.0 is uiteraard voorzien van headset, hoorn en handsfree functie om de gesprekken te kunnen voeren.


Betrouwbare innovatie
iMAP 2.0 is gebouwd met een focus op efficiency en eenvoud. Dit zie je dan ook terug in de nieuwe interface. Meer functies worden geïntegreerd in één handeling waardoor minder buttons nodig zijn, touch-gestures zoals swiping worden alleen gebruikt waar ze functioneel iets toevoegen en het panoramische touch panel biedt extra ruimte voor het permanent weergeven van de meest gebruikte functies, namelijk het tabblad met alle communicatietools. Zo is er een totaaloplossing neergezet die compleet is en als basis dient, waarna maatwerk aanpassingen per project doorgevoerd worden om iMAP 2.0 verder te perfectioneren.

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »