NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Innovatie van monitoren in de controlekamer

Om het werkproces van operators te verbeteren zijn ergonomen en producenten continu bezig met verbeteringen in de controlekamer. Een belangrijk product binnen de controlekamer is de monitor op de operatordesk, dit is immers het product waar de operator gedurende zijn werkdag naar kijkt.

MonitorenEen belangrijk aspect in de controlekamer is het ergonomisch en zuinig gebruik van (24/7) monitoren. Door ergonomisch verantwoordelijk gebruik van monitoren voorkomt u klachten bij de operator en voldoet u als werkgever bovendien aan de laatste Arbo-eisen. Daarnaast is zuinig gebruik gunstig voor het energieverbruik, wat weer een positief effect heeft op het milieu, de CO2-uistoot en de kosten van de onderneming.

Ook de kwaliteit van monitoren verbetert sterk. De laatste ontwikkelingen zijn: randen worden smaller en schermen worden groter met een resolutie die toeneemt. De contrastverhouding en helderheid verbeteren sterk, voor de operator moet dit eenvoudig in te stellen zijn, zodat deze altijd met de voor hem ideale configuratie werkt. Dit kan vaak door software die aangeleverd wordt door de leverancier.

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »