NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Meubilair in de controlekamer

Inter Visual Systems werkt met innovatieve werkplekken die ontworpen zijn voor een optimaal gebruiksgemak voor de operator in een 24uurs omgeving.

CRS/Opspacefollowup3.jpgDe tafels in de controlekamer worden standaard geleverd met een elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Monitoren worden opgehangen aan een monitorrail die eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Onder in de tafel is ruimte voorzien met een uitgekiend kabelmanagementsysteem om bekabeling en apparatuur op te bergen. Bekabeling en apparatuur zijn daardoor aan het zicht onttrokken. De verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de werkplek. Een goede verlichting zorgt niet alleen voor sfeer maar is ook van invloed op het welzijn en de productiviteit op de werkplek. Uiteraard voldoen de werkplekken aan alle normen en richtlijnen met betrekking tot de ergonomie van beeldschermwerkplekken waaronder ISO 11064, ISO 9241-5-1999, en NEN -EN 527-1.

Zonder goede stoel is een werkplek niet compleet. De stoelen in de controlekamer zijn speciaal ontwikkeld voor een ergonomisch verantwoorde werkplek in een 24-uurs werkomgeving. Deze stoelen voldoen aan alle relevante normen (onder andere EN1335, NPR1813 en BS5459) en bieden een hoge mate van comfort.

Kenmerken van het meubilair wat Inter Visual Systems gebruikt in de controlekamer:

  • Geschikt voor 24-uurs gebruik
  • Elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad
  • Flexibel indeelbaar monitor ophang systeem
  • Zeer stabiele constructie
  • Afgewerkt met duurzame materialen
  • Uitgekiend kabelmanagement systeem
  • Kabels en apparatuur kunnen onzichtbaar in de meubels worden weggewerkt
  • Ventilatieopeningen voor natuurlijke koeling van de apparatuur

Op dit moment is Inter Visual Systems bezig met de ontwikkeling van de iDesk, een innovatieve operatordesk met de laatste technologieën. De iDesk zal voor het eerst getoond worden tijdens het Control Room Event 2016. Aanmelden voor het Control Room Event 2016.

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »