NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Overview

Het creëren van overzicht is één van de primaire taken van elke meldkamer. Zeker wanneer er in teamverband monitoring of bediening plaatsvindt is onderlinge afstemming tussen de verschillende operators en hun supervisor(s) cruciaal. Dit is één van de redenen waarom er in veel meldkamers een overzichtswand, videowall of andere vorm van grootbeeldvisualisatie wordt toegepast.

Belangrijke aspecten bij de keuze van een overview oplossing zijn de inrichting van uw meldkamer. Hierbij kunt u denken aan kijkafstand en gewenste lichtsterkte.

maar voor een effectieve control room is de juiste technologie ook van belang. Daar waar betrouwbaarheid en continuïteit de hoogste prioriteit hebben, bijvoorbeeld in de beveiligingsmarkt, procesbewaking of verkeersmanagement, wilt u kunnen vertrouwen op professionele visualisatiesystemen die speciaal voor 24/7 toepassingen ontwikkeld zijn.

Of u nu kiest voor modulair aaneengesloten projectiemodules, een LCD display wall met narrow bezel of de nieuwste laser videowall technologie. Voor elke toepassing, voor elke ruimte en voor elk budget is er een passende oplossing.

Geïntegreerde bediening  |  Cockpit  |  Overview

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »