NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

TITAN Werkplekoplossing

Waarom TITAN?
Door de veelvoud aan informatiestromen waartussen operators zich bevinden, wordt het werk voor operators complexer. Om goed overzicht te houden wordt er gewerkt met de gepersonaliseerde werkomgeving. Hiermee bepaalt elke operator zelf welke informatiestromen waar en wanneer getoond worden. Zodat hij/zij zo effectief en efficiënt mogelijk zijn taken kan uitvoeren.

Wat is TITAN?
De TITAN is de nieuwste State of the art operatorwerkplekoplossing, speciaal ontworpen voor een nette integratie van hardware van verschillende leveranciers. Het geeft operators een goed overzicht op de werkzaamheden. Dit geldt niet alleen voor de weergave van beelden of processen, maar ook voor de werkplek. De staat waarin de werkplek verkeert, is immers bepalend voor de productiviteit. Met TITAN creëert u een overzichtelijke, opgeruimde werkplek, waarbij alle apparatuur en de benodigde systemen geïntegreerd zijn. Hierdoor kunnen operators efficiënt en doelgericht werken

Wat maakt TITAN uniek?
OpSpace op de TITAN deskTITAN kenmerkt zich door zijn robuuste en compacte uitstraling. Ondanks dat het tafelblad slechts één meter diep is, heeft het eenzelfde werkoppervlakte als andere operatordesks. Maar neemt daardoor minder ruime in beslag. De desk is ontwikkeld met twee 4K monitoren voor optimale beeldkwaliteit. Hierdoor kunnen tot wel 8 bronnen op full HD resolutie getoond worden. Met Barco OpSpace is de operator zelfs in staat om zijn pixelspace in te delen met nog meer bronnen, zoals rechts op de afbeelding te zien is. De LED verlichting aan de onderzijde van de desk is aangebracht om alarmmeldingen en/of beschikbaarheid te visualiseren. Het tafelblad en de schermen zijn afzonderlijk in hoogte verstelbaar. Zo kan iedere operator de voor hem meest ideale configuratie kiezen. Hieronder een korte opsomming van de unieke eigenschappen van TITAN:

  • Ultieme 'one pixel space' oplossing
  • Compacte desk;
  • Voorzien van 4K monitoren;
  • Ontworpen voor een nette integratie van hardware;
  • Ingebouwde alarmvisualisatie;
  • Elektrisch in hoogte verstelbaar.


Optioneel kan de desk worden voorzien van een draadloos oplaadpunt voor mobiele devices, zoals tablets en telefoons, en een geïntegreerde soundbar om alarmeringen en geluid van bronnen af te spelen.

Demonstratie van TITAN
Bent u benieuwd naar TITAN? Maak een afspraak voor een demonstratie bij Inter Visual Systems in Duiven.

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »