NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Uniforme Cockpit

Met de introductie van de computer kwam er een tafel in de meldkamer te staan, waarop een scala aan bedieningsapparatuur geplaatst werd. Een werkplek met één computer veranderde al gauw in een werkplek met 4 computers en evenveel muizen en toetsenborden. Dit had een wirwar aan apparatuur en bekabeling op de operatordesk tot gevolg.

Door de visualisatie en besturing van deze systemen te integreren kan er één complete cockpit gecreëerd worden, waarmee de operator efficiënt kan werken en in staat is optimaal overzicht te behouden.

Met de oplossingen van Inter Visual Systems is het mogelijk een compleet geïntegreerde cockpit te creëren, bestaande uit verschillende bediensystemen en managementapplicaties. Met andere woorden: Onze oplossingen laten u merkonafhankelijk alle systemen integreren. Het is zelfs mogelijk om verschillende cockpits te laten samenwerken of diverse overview videowall oplossingen te integreren.

Eén van de belangrijkste voordelen van een complete integratie is de bijbehorende bedieningsintegratie. Met zowel OnePixelSpace als iDDS, twee van onze oplossingen, kan de operator met één muis en toetsenbord de complete cockpit bedienen. Er zijn echter ook belangrijke verschillen tussen beide oplossingen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

 

Geïntegreerde bediening  |  Cockpit  |  Overview  

 

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »