NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Video Conference

Inter Visual Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van audiovisuele totaaloplossingen in de meldkamer of control room. Met de integratie van overview-oplossingen en operator-werkplekken draagt Inter Visual Systems bij aan 'Efficiency in Control. Met de komst van video conference is aan onze oplossingen een scala aan mogelijkheden toegevoegd.

Waarom video conference?
Met video conference maakt u persoonlijk verbinding met uw relaties; of zij nu intern, aan de andere kant van de wereld of onderweg zijn. Zo kijkt u live mee tijdens calamiteiten, kunnen leidinggevenden zelf snel situaties beoordelen en beslissingen nemen en door de non-verbale communicatie leest u direct de paniek, het onbegrip of de concentratie af bij uw gesprekspartner of specialist ter plaatse. De effecten op het gebied van effectieve besluitvorming en kostenbesparing worden direct zichtbaar.

Op uw tablet of smartphone, ingebouwd of juist stand-alone in uw crisisruimte, van achter uw bureau op uw kantoorwerkplek of geïntegreerd in de operator-werkplek; het is allemaal mogelijk.  Met de virtuele crisisruimte complementeert u uw fysieke crisisruimte en staat u in contact met uw DMU en operators ter plaatse, externe organisaties, specialisten ter plaatse en de meldkamers van andere regio's of de hulpdiensten

In ons artikel over het nut van video conference leest u van welke voordelen u kunt profiteren met behulp van video conference.

Oplossingen Virtuele crisisruimte
iVCS

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »