NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ons team

Ons Control Room Systems team bestaat uit Maikel Derksen, Bart Groot, Mark de Greef en Nick Hakvoort. Wij houden van een persoonlijke benadering en stellen hen graag even aan u voor!


Maikel Derksen is als Business Team Manager eindverantwoordelijk voor Business Team Control Room Systems. Wilt u kennismaken met Maikel of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hem op. maikelderksen@inter.nl
View Geert-Jan van der Mark's profile on LinkedIn

 Bart Groot is het aanspreekpunt voor de marktsegmentenSurveillance en Transportation. Hierbij kunt u denken aan het monitoren van publieke instellingen, openbare gelegenheden, wegverkeer, openbaar vervoer, luchtverkeer of onze waterwegen. U kunt zich tot hem richten met vragen op het gebied van de inrichting van operator werkplekken, uniforme bediensystemen en visualisatie in de control room. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor de inrichting van vergaderruimtes en crisisruimtes voor multi-disciplinair overleg en crisismanagement. Wilt u kennismaken met Bart of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hem op.
bartgroot@inter.nl
View Geert-Jan van der Mark's profile on LinkedIn

 

Mark de Greef


Mark de Greef is het aanspreekpunt voor de marktsegmenten Natural Resources and Energy. U kunt zich tot hem richten met vragen op het gebied van de inrichting van operator werkplekken, uniforme bediensystemen en visualisatie in de control room. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor de inrichting van vergaderruimtes en crisisruimtes voor multi-disciplinair overleg en crisismanagement. Wilt u kennismaken met Mark of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hem op.
markdegreef@inter.nl
View Geert-Jan van der Mark's profile on LinkedIn