NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Gemeente Den Haag

Opdracht
Aan het Spui bevindt zich het ‘IJspaleis”, oftewel het stadhuis van Den Haag. Dit imposante witte gebouw beslaat maar liefst 131.000m2 bruto vloeroppervlak. Een groot object met meerdere verdiepingen gesitueerd rondom het atrium en enkele bijgebouwen. Deze locatie wordt beveiligd vanuit de Centrale Meldkamer (CMK). Inter Visual Systems heeft de CMK uitgerust met een audiovisueel systeem voor een optimaal toezicht.

Oplossing
De 24/7 operationeel zijnde CMK is door Inter Visual Systems voorzien van een LCD display wall en twee operator werkplekken. De display wall bestaat uit 3x2 40” LCD display configuratie met narrow bezel techniek. De beveiliging toont hierop de beveiligingsbeelden en profiteert van de uiterst flexibele lay-out, waarbij tot 32 beelden weergegeven kunnen worden.
Vanaf de operatordesk worden alle geïntegreerde systemen eenvoudig aangestuurd met een gebruiksvriendelijk softwarepakket. De bedienbare systemen zijn bijvoorbeeld het gebouwbeheersysteem, de brandmeldinstallatie, de dienstrapportage en de bronnen van de buitenpanden.

Meerwaarde
De Gemeente Den Haag beschikt over een up-to-date meldkamer voor een optimale beveiliging van een complex object als het stadhuis. De flexibiliteit van het systeem komt tot uiting in de uitgebreide mogelijkheden in weergave van de bronnen met o.a. calamiteitsschakelingen en een eenvoudige bediening van alle gekoppelde systemen. Het maakt de beveiliging efficiënter, doordat men gericht kan handelen en snel kan schakelen.
Het beveiligingsteam richt zijn ogen op de toekomst! Uitbreidingsmogelijkheden van deze audiovisuele configuratie betreffen o.a. de integratie van liftbesturingssystemen en het rondevolgsysteem. Deze systemen komen reeds centraal samen in de meldkamer. Door ze vervolgens verder te integreren kan veel apparatuur worden bespaard en het overzicht en de efficiëntie in de meldkamer worden vergroot.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »