NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Havenbedrijf Rotterdam

Opdracht
Havenbedrijf Rotterdam zwaait al jaren de scepter in de Rotterdamse havens. Het bedrijf houdt zich primair bezig met de ontwikkeling, het beheer en de exploitatie van de haven en het handhaven van een vlotte en veilige afhandeling van de scheepvaart. Om dit te kunnen realiseren houdt men dag en nacht, 365 dagen per jaar een oogje in het zeil in de verkeerscentrale. Hier heeft Inter Visual Systems een upgrade uitgevoerd op beide display walls.

Oplossing
In de verkeerscentrale wordt het havengebied in beeld gebracht op twee display walls. De operators bekijken de overzichten om de gebeurtenissen in de haven te monitoren en hier op te kunnen anticiperen. Deze walls bestaan uit 4x3 projectiemodules.
Na zeven jaren trouwe dienst zijn deze op verzoek van Havenbedrijf Rotterdam geüpgrade. De polysilicon LCD technologie is vervangen door de DLP D2 technologie van Barco.

Met een microchip worden beelden weergegeven waarbij licht met behulp van spiegeltjes door een kleurenwiel wordt weerkaatst.
Deze techniek levert een hogere lichtopbrengst op en heeft een sublieme contrastratio. Hierdoor profiteren de operators in de
verkeerscentrale van een briljante weergave. De Barco DLP D2 projectiemodules zorgen voor een lagere Cost of Ownership. Dit komt door de veel langere levensduur van de lampen en de microchips. Er wordt gebruik gemaakt van duallamp projectie. De projector is
voorzien van een reservelamp, die wordt ingeschakeld zodra de eerste van mindere kwaliteit wordt.

Meerwaarde
Er is gegarandeerd 24/7 beeld in de verkeerscentrale. Dit zorgt voor een grote zekerheid en betrouwbaarheid van het systeem. Tot slot zijn deze DLP projectiemodules voorzien van de specialistische Sense6 software. Deze zorgt voor automatische en constante kalibratie van alle projectielampen. Het resultaat is een uniform beeld over de gehele display wall. Havenbedrijf Rotterdam heeft bewust gekozen voor een optimale beeldweergave en een betrouwbaar systeem, waardoor de operators nog accurater te werk kunnen gaan.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »