NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Q-Park

Opdracht
Q-Park is een parkeerorganisatie met een grote bekendheid in meerdere Europese landen. In Nederland beheert Q-Park zo’n 200 parkeergarages. De beveiliging van een dergelijk aantal locaties is een flinke onderneming. Q-Park heeft gekozen voor een efficiënte en effectieve oplossing.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft bij Q-Park een control room geïnstalleerd met ergonomisch verantwoorde werkplekken. De ruimte is uitgerust met een grote display wall waar alle centralisten hun informatie kunnen delen. Op hun eigen displays kunnen zij dan bijvoorbeeld specifiekere analyses uitvoeren. In deze centrale meldkamer zijn dag en nacht, 7 dagen per week mensen aanwezig om de Nederlandse Q-Park parkeergarages te monitoren.Meerwaarde
Het systeem dat Inter Visual Systems heeft opgeleverd, brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is er gekozen voor technisch hoogwaardige apparatuur. De configuratie is zeer betrouwbaar en speciaal gebouwd voor de lange termijn. Bovendien is men verzekerd van een uitmuntende beeldkwaliteit. Tenslotte is het een groot voordeel dat een dergelijke faciliteit de veiligheid van zowel de werknemers als de klanten van Q-Park ten goede komt.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »