NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Rijkswaterstaat VCNL

Nieuwe, duurzame beeldschermen in wegverkeerscentrales: goed voor mens en milieu. De wegverkeersleiders van de verkeerscentrales Midden-Nederland, Oost-Nederland, het Verkeerscentrum Nederland (VCNL) en het testcentrum (TORO) van de Dienst Verkeer- en Scheepvaart (DVS) krijgen een nieuw presentatiesysteem. Op 23 juni jl. heeft Gerdy Harteveld, Hoofd Ingenieur-Directeur (HID) Data-ICT-Dienst, een overeenkomst getekend met Inter Visual Systems, dat het presentatiesysteem gaat leveren.

Rijkswaterstaat heeft op basis van functionele specificaties de markt benaderd. Criteria daarbij waren o.a gebruiksgemak en duurzaamheid. Rijkswaterstaat heeft de aanbieding van Inter Visual Systems als Economisch Meest Voordelige Inschrijving ( EMVI) beoordeeld en opdracht gegeven voor het realiseren van dit project. De verkeersmanagement opleidingscentrale TORO wordt als eerste voorzien van nieuwe apparatuur. Medio september wordt begonnen met de installatie.

Verbeteringen
Inter Visual Systems levert al jarenlang componenten voor de Verkeerscentrales van Rijkswaterstaat. Bij deze opdracht worden de werkplekken voorzien van LCD-schermen. Deze schermen hebben een hogere resolutie dan de bestaande beeldschermen, waardoor kleinere schermen volstaan. Bovendien geven de beeldschermen minder warmte af, zijn zij energiezuiniger en is de CO2-uitstoot geringer. Dit alles levert een positieve bijdrage aan het werkklimaat van de wegverkeersleiders en het milieu in algemene zin.  

Download het persbericht.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »