NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Rijkswaterstaat VC-ZWN

Opdracht
Rijkswaterstaat, de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Verkeer en Waterstaat, monitort het nationale rijkswegennetwerk. Om Nederland een veilige en vlotte doorstroming van verkeer te bieden, is de organisatie ingericht op het vergaren van kennis en verschaffen van informatie. Hiervoor zijn een vijftal verkeersmanagementcentrales (VMC) ingericht waar het wegennet 24 uur per dag gevolgd wordt. Inter Visual Systems heeft de werkplekbediening en visualisatie verzorgd in de VMC voor de regio Zuidwest-Nederland te Rhoon.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft de VMC Zuid-West Nederland te Rhoon volledig uitgerust met een visueel systeem van topkwaliteit. Met behulp van sensoren en camera’s kijkt men naar ‘real time’ verkeersbeelden die op grote display walls worden weergegeven. Aan de hand van hoogwaardige technieken kan men de verschillende verkeersstromen continu managen. Zo kan men adequaat reageren als er files of ongelukken zijn. Hulp kan snel ingeschakeld worden. Ook het vroegtijdig aanbevelen van alternatieve routes kan veel ongemakken voorkomen. De apparatuur is eenvoudig te besturen vanaf de ergonomisch verantwoorde werkplekken.

Meerwaarde
Inter Visual Systems is gespecialiseerd in het inrichten van control rooms. Expert in het combineren van hoogwaardige technieken in een gebruikersvriendelijke configuratie, gekenmerkt door eenvoud en betrouwbaarheid. Continuïteit van de installatie wordt gegarandeerd. Enerzijds is de apparatuur gemaakt voor continu gebruik. Anderzijds kan ons professionele serviceteam dag en nacht, 7 dagen per week binnen enkele uren ter plaatse zijn om problemen te verhelpen. De softwareprogrammering is geheel afgestemd op de wensen van de eindgebruiker. Rijkswaterstaat kan jarenlang vooruit met deze verkeersmanagementcentrale.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »