NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Trigion Beveiliging

Opdracht
Trigion is een van de grootste beveiligingsorganisaties van Nederland. Trigion levert beveiligingsdiensten voor een groot aantal bedrijven. Vanuit de alarmcentrale worden de beveiligingsacties gecoördineerd. Trigion wilde een nieuwe alarmcentrale waarmee het bedrijf op de toekomst voorbereid zou zijn.

 

Oplossing
Inter Visual Systems heeft alle grootbeeldvisualisatie verzorgd voor de high-end alarmcentrale van Trigion. De display walls maken 24/7 monitoring van tracking & tracing mogelijk, evenals de weergave van CCTV-beelden. In geval van calamiteiten kunnen de medewerkers direct het pijnpunt uitvergroten en actie ondernemen. Externe partijen kunnen ondersteund worden met de informatie die het beeldmateriaal verschaft.

 
Meerwaarde
Tegenwoordig maakt men veel gebruik van cameratoezicht. Dit zal in de toekomst alleen maar meer worden. De installatie die Inter Visual Systems heeft gebouwd biedt ruime mogelijkheden tot uitbreiding om op deze trend te anticiperen. Verder vindt Trigion in Inter Visual Systems de serieuze partner die professioneel advies kan geven over grootbeeldoplossingen. Een toonaangevende system integrator in Nederland op het gebied van control rooms. Jarenlange ervaring en goede contacten met de beste fabrikanten hebben een gebruikersvriendelijk en ‘future proof’ systeem opgeleverd.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »