NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Twence Afval en Energie

Opdracht
Twence B.V. Afval en Energie houdt zich bezig met de afvalverwerking in Twente. Ongeveer 10% van het afval is niet geschikt voor verwerking en wordt gestort. De overige 90% wordt omgezet in grondstoffen, bouwstoffen en energie. Hiermee draagt Twence bij aan een duurzame toekomst. Het bedrijf beoogt een verantwoorde en betaalbare afvalverwerking voor toekomstige generaties. Centrale monitoring van de processen speelt hierbij een grote rol.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft de regelkamer van Twence geheel vernieuwd op het gebied van grootbeeldvisualisatie. De display wall bestaat uit vijf naadloos aaneengesloten 67 inch projectiemodules. Op het display worden procesbeelden (waaronder ‘trends’) en 24 geselecteerde camerabeelden (vuurhaarden en overige CCTV-beelden) van de verbrandingslijnen getoond. Hiermee kan men de verbrandingslijnen continu monitoren. Het systeem is te bedienen met een intuïtief besturingssysteem.

Meerwaarde
Dankzij de gebruikte technieken heeft Twence een zeer betrouwbare installatie in handen. De medewerkers kunnen inzoomen op kritieke punten in het verbrandingsproces en via een digitaal CCTV-systeem live-beelden oproepen op de display wall. Bovendien voldoet het systeem ruimschoots aan de wens om uit te breiden van twee naar vier verbrandingslijnen. Twence heeft zichzelf voorgenomen om toekomstgericht te zijn. Met deze high-end control room is dit doel bereikt.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »