NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Upgrade bedrijfsvoeringscentrum Stedin

Logo StedinInter Visual Systems heeft in opdracht van Stedin het bedrijfsvoeringscentrum voorzien van een Barco TransForm N systeem, de Web Streaming Gateway en een videowall LED upgrade van Barco. De volledige systeemintegratie en installatie is gedaan door Inter Visual Systems, alsmede het beheer op de installatie. Stedin is een regionale netbeheerder met ruim 3.500 medewerkers, die dagelijks 2 miljoen huishoudens en industriële klanten voorzien van elektriciteit en gas. Vanuit het bedrijfsvoeringscentrum wordt 24/7 het energienet van Stedin bewaakt. Tevens vindt hier de coördinatie plaats van geplande- en ongeplande werkzaamheden aan het net.

Ranko Stojakovic, Head of Grid Operations, bij Stedin licht toe: “Door de verouderde techniek, de hoge onderhoudskosten en de behoefte om informatie dynamisch te presenteren hebben wij de volgende stap gemaakt naar een moderne manier van visualisatie.”

Bedrijfsvoeringscentrum StedinVideowall upgrade naar LED displays
Stedin heeft ervoor gekozen om de videowall in het bedrijfsvoeringscentrum van lamp gebaseerde projectoren te upgraden naar LED projectoren. Er is gekozen om de upgrade uit te voeren met Barco OVL 515. De projectoren hebben een levensduur van circa 80.000 uur en een brightness die tot wel 20% hoger is dan andere LED videowalls op de markt. Ranko Stojakovic: “De LED upgrade is een enorme verbetering. Dit is duidelijk te zien aan de beeldkwaliteit en het gemak waarmee de videowall wordt bediend.”

Bronroutering met TransForm N
In het bedrijfsvoeringscentrum heeft de Senior Bedrijfsvoerder de regie. Hij zorgt ervoor dat de juiste informatie op de videowall staat en dat alle bedrijfsvoerders hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Met Transform N kan de Senior Bedrijfsvoerder via het netwerk eenvoudig bronnen routeren naar de videowall. TransForm N is een netwerk-gebaseerde oplossing die gebruik maakt van standaard netwerktechnologie voor de distributie van realtime content. Met de komst van Transform N is het bedrijfsvoeringscentrum van Stedin klaar voor de toekomst. Bronnen kunnen hiermee gerouteerd worden naar andere locaties van Stedin, zoals de crisisruimte en het testcentrum.

Bedrijfsvoeringscentrum StedinWeb Streaming Gateway
Het bedrijfsvoeringscentrum gebruikt de Web Streaming Gateway om video- en databronnen en compilaties met meerdere bronnen te selecteren en deze realtime en beveiligd te streamen naar mobiele en externe bestemmingen. De Web Streaming Gateway zal o.a. gebruikt gaan worden ter ondersteuning van het crisisteam ten tijde van crisissituaties. Zodat zij exact dezelfde informatie hebben als het bedrijfsvoeringscentrum.

Ranko Stojakovic: “In de toekomst willen we meer gebruik gaan maken van dynamische situatie afhankelijk dashboards. Dit zullen dashboards zijn die inzoomen op specifieke situaties. Bijvoorbeeld crisissituatie- of onderhoudsdashboards.”

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »