NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Waterschap Vallei en Veluwe

Opdracht
Waterschap Vallei en Veluwe is een zelfstandige overheidsinstantie die staat voor drie kerntaken:

  • Veiligheid
  • Waterkwantiteit
  • Waterkwaliteit


Zo zorgt Waterschap Vallei en Veluwe onder andere voor veilige dijken langs de IJssel en de randmeren, een juist waterpeil en schoon oppervlaktewater. Voor het transport en de zuivering van afvalwater uit huishoudens en bedrijven, het zuiveringsbeheer, heeft Waterschap Vallei en Veluwe een Centrale Regiekamer (CRK) in laten richten. Met behulp van de CRK wil het Waterschap zijn primaire processen en de integratie op procesniveau met de riolering, het verwerken van reststromen van derden en het benutten van restenergie voor bijvoorbeeld stadsverwarming verbeteren.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft de CRK voorzien van vier werkplekken. Hiervan zijn twee werkplekken ingericht aan de hand van het CleanDeskConcept. Deze beschikken over acht deskdisplays en één overzichtsdisplay, waarbij de beeldroutering en het inloggen bediend wordt met een touch panel.

De andere twee werkplekken zijn voorzien van een directe bronverbinding met twee broncomputers, vier deskdisplays (twee per broncomputer) en aparte bediening (muis/keyboard) per broncomputer. Deze werkplekken kunnen in de toekomst geüpgrade worden aan de hand van het CleanDesk-Concept.
Verder zijn zowel de Centrale Regiekamer als de vergaderruimte voorzien van een 65” interactief touch screen inclusief white board software en geïntegreerde geluidsinstallatie.

   

Meerwaarde
Met de oplossing van Inter Visual Systems is Waterschap Vallei en Veluwe beter in staat haar processen te beheersen en beheren. Het basisidee hierachter is het bij elkaar brengen van alle betrokken deskundigen op het gebied van procesvoering, sliblogistiek, afvalstromen en onderhoud in één fysieke ruimte.
Hiermee wordt bereikt dat de kennis van de medewerkers, over de steeds complexere installaties optimaal benut en gedeeld wordt. Tevens kunnen zij slagvaardig en zonder tijds- en kwaliteitsverlies hun beslissingen nemen ten aanzien van hun specifieke deel in de zuiveringstaak.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Maikel Derksen
Business Team Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Maikel »