NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De noden van Tank Storage Klanten anno 2017

Over het seminar
De noden van Tank Storage Klanten anno 2017
Jonathan Feys, Business Development & Sales Director Northern Europe bij LBC Tank Terminal zal in zijn seminar ingaan op de huidige en toekomstige behoeften van de klanten voor het opslaan van olie en chemicaliën, de grootste wensen die de klanten hebben met betrekking tot opslagfaciliteiten en service en hoe er omgegaan moet worden met de veiligheid van opslagtanks.

Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan voor de kennissessie Tank Terminal van de Toekomst. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Over de spreker
Jonathan Feys ~ Business Development and Sales Director Northern Europe
Jonathan Feys heeft een MSc in Chemical Engineering en meer dan 15 jaar ervaring in tankopslag en aanverwante bedrijfstakken. Hij is zijn carrière begonnen als Sales Engineer voor geur- en emissiereductie technieken, gevolgd door diverse sales en marketing functies bij BP. In 2008 is Jonathan begonnen bij LBC en voorziet hij opslagoplossingen voor chemische vloeistoffen in de ARA-regio. Omdat Jonathan werkt voor een van 's werelds grootste onafhankelijke tankopslagbedrijf van vloeibare bulk, volgt hij alle ontwikkelingen in de sector op de voet.'
 

Over het bedrijf
LBC Tank Terminals
LBC Tank Terminals is een wereldwijde onafhankelijk tankopslagbedrijf met 14 terminals in 7 landen en op 3 continenten. Behalve in Nederland heeft LBC terminals in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, China en de VS. De totale opslagcapaciteit van LBC wereldwijd is ongeveer 2,8 miljoen M3, wat zij managen met 655 medewerkers. Hiervan werken er ongeveer 75 in de Rotterdamse terminal.

Als enige in de Rotterdamse haven mag LBC gechloreerde producten opslaan, dankzij een installatie die dampen en andere emissies veilig afvoert. Momenteel is LBC de op één na grootste tankterminal op het gebied van specialty chemicals.

 

Terug naar het nieuwsbericht  |  Seminar Jonathan Feys  |  Seminar Harry Witlox  |  Seminar Fred Hartendorf  |  Seminar Frank de Leng